Ρομά ξεβρωμά το ΚΕΠ της Ζωφριάς...

Το πολυδιαφημισμένο ΚΕΠ της Ζωφριάς βρίσκεται στη Λεωφόρο Ασπροπύργου (ΝΑΤΟ)
Την προηγούμενη εβδομάδα άρχισε να λειτουργεί το ΚΕΠ της Ζωφριάς, ένα έργο που η απερχόμενη διοίκηση του Δήμου θεωρεί πολύ σημαντικό για τη μεγαλύτερη συνοικία του Δήμου Φυλής. Το κτίριο καθάρισε μια κυρία που ανήκει στην κοινωνική ομάδα των ΡΟΜΑ, χωρίς, φυσικά, να γνωρίζει κανείς αν και με ποια σχέση εργασίας εργάζεται στο Δήμο Φυλής. Δείτε για του λόγου το αληθές το παρακάτω βίντεο:

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος
Μανωλάς, από τον οποίο ο Δήμος
μισθώνει το κτίριο του ΚΕΠ 
Η υπόθεση του ΚΕΠ της Ζωφριάς είναι μια από τις ελάχιστες που η απερχόμενη διοίκηση προώθησε με ταχύτατες διαδικασίες. 
Οι καχύποπτοι λένε ότι συνέβη επειδή ο Δήμος μισθώνει το κτίριο από το Δημοτικό Σύμβουλο και κουμπάρο του Δημάρχου, Γιώργο Μανωλά, αλλά η συκοφαντία είναι σύνηθες φαινόμενο στην περιοχή. 
Πάντως το κτίριο όντως μισθώνει στο Δήμο ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Μανωλάς και η σύζυγός του, έναντι του ποσού των 1824,76 ευρώ μηνιαίως, μετά από δημοπρασία στην οποία πήραν μέρος μόνο οι δύο πλειοδότες.
Το ποσόν αυτό, σε ετήσια βάση, ισοδυναμεί με 20888 ευρώ κι επειδή ανήκει εξ ημισείας στον Γιώργο Μανωλά και στη σύζυγό του, στον τελευταίο αντιστοιχεί το ποσόν των 10444 ευρώ. 
Κι εδώ αρχίζουν τα δύσκολα, καθώς σύμφωνα με το εδάφιο α, της παραγράφου 3, του άρθρου 14 του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ (ν. 3852/2010), ο Δημοτικός Σύμβουλος δεν μπορεί να συνδέεται οικονομικά με το Δήμο, με αντικείμενο αξίας άνω των 5000 ευρώ.
Αξιοσημείωτο είναι ότι όπως έχουν, δημόσια, τονίσει μηχανικοί που γνωρίζουν ΚΛΙΚ ΕΔΩ,  η πρόσβαση των ΑΜΕΑ στο κτίριο είναι προβληματική, ακόμα και τώρα που έχει κατασκευασθεί μια ράμπα που θυμίζει γέφυρα του …Καλατράβα (να καλατραβάς τα μαλλιά σου). 
Η ράμπα πρόσβασης για τα ΑΜΕΑ, στην πλάγια όψη του κτιρίου,
 θυμίζει γέφυρα του ...Καλατράβα
Πέραν αυτού ο ΦΥΛΑΡΧΟΣ έχει επισημάνει ότι η τιμή αγοράς του ηλεκτρονικού εξοπλισμού του ΚΕΠ Ζωφριάς είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που ισχύει στην αγορά ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Αυτά μέχρι νεωτέρας...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου