ΜΠΟΥΡΑΪΜΗΣ: Ζητώ συγγνώμη για λογαριασμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Μια ιστορική φωτό από την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της δημοτικής περιόδου 2011-2014. Στα έδρανα της αντιπολίτευσης κάθεται μόνο η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων, Ντίνα Νικολοθανάση
«Ζητώ συγγνώμη που καθυστερήσαμε 15 μέρες τη μισθοδοσία. Κατανοούμε το πρόβλημα, όμως φταίει η Τοπική Αυτοδιοίκηση κι όχι εμείς ως Διοίκηση του Δήμου Φυλής. Ισχύει αυτό που είχα πει στην Οικονομική Επιτροπή, την Τετάρτη, 29 Αυγούστου, ότι η πληρωμή θα γίνει από ώρα σε ώρα. Περιμένουμε να γίνουν δύο κατανομές και μόλις μπουν τα χρήματα στο Ταμείο του Δήμου, θα προχωρήσουμε αμέσως στη μισθοδοσία».
Τα παραπάνω απάντησε ο Δήμαρχος Φυλής Δημήτρης Μπουραΐμης, όταν, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης, 5 Αυγούστου, η Γενική Γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων, Ντίνα Νικολοθανάση τον ρώτησε πότε εκτιμά ότι θα γίνει η μισθοδοσία. Η εκπρόσωπος των εργαζομένων περιέγραψε με μελανά χρώματα την οικονομική κατάσταση των εργαζομένων, τονίζοντας ότι με την καθυστέρηση της καταβολής των δύο δεκαπενθημέρων πολλοί είναι εκείνοι που αδυνατούν να συντηρήσουν τις οικογένειές τους.

Έτσι, με δεδομένο ότι από το Δημοτικό Συμβούλιο δεν προέκυψε κάποια θετική εξέλιξη, η Γενική Συνέλευση που θα συνέλθει το πρωί της Τετάρτης, 6 Αυγούστου θα επανεκτιμήσει την κατάσταση και θα λάβει τις σχετικές αποφάσεις. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου