Εγώ αγοράζω κουπόνια του ΚΚΕ, είπε ο Παππούς στον Τσιουμπρή

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΟΥΜΠΡΗΣ
Την αντίθεσή του στη διάταξη του νομοσχεδίου για το πολιτικό χρήμα, που προβλέπει την ονομαστικοποίηση των εισφορών προς τα κόμματα και των κουπονιών που διατίθενται για την οικονομική τους ενίσχυση, εξέφρασε ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς.
Σύμφωνα με τη διάταξη, στα κουπόνια θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και ο ΑΦΜ του αγοραστή. 
Ο Δήμαρχος Φυλής, που τοποθετήθηκε επί της σχετικής πρότασης ψηφίσματος που υπέβαλε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο επικεφαλής της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ Δημήτρης Τσιουμπρής, χαρακτήρισε ρουφιανιά τη σχετική διάταξη και ζήτησε την υπερψήφιση του ψηφίσματος από τους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξής του. 
«Να ξέρεις ότι εγώ αγοράζω τα κουπόνια του ΚΚΕ», είπε χαμογελώντας στον επικεφαλής της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ. 
Σημειωτέον ότι το ΚΚΕ αντιδρά για τα κουπόνια και κάνει λόγο για ακραίο φακέλωμα όλων των πολιτών επισημαίνοντας ότι «από πού κι ως που όποιος δίνει 1-5 ευρώ πρέπει να καταγράφεται;» Μάλιστα μιλώντας επί της αρχής του νομοσχεδίου, στη Βουλή, ο Θανάσης Παφίλης πρότεινε, αν η κυβέρνηση θέλει την διαφάνεια να ονομαστικοποιήσει όλες τις μετοχές «μέχρι το φυσικό πρόσωπο». 
«Αν το θέλετε ορίστε, είμαστε έτοιμοι να το ψηφίσουμε. Πλήρης διαφάνεια, ποιος έχει τι και πού τα βρήκε», είπε, ενώ αφού δήλωσε ότι το ΚΚΕ θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο προειδοποίησε ότι δεν θα το εφαρμόσει και ότι δεν πρόκειται να παραδώσει κανέναν όνομα από όσους ενισχύουν οικονομικά το κόμμα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου