Στο Δήμο Φυλής ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Δημήτρη Καμπόλη

Από Αριστερά (και δεξιόστροφα) ο Αντιδήμαρχος Φυλής Δημήτρης Καμπόλης, ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Σπύρος  Παπασπύρου, ο Διοικητής Ασφαλείας Άνω Λιοσίων Γρηγόριος Ανδρούτσος, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Άνω Λιοσίων Γεώργιος Πουλογιαννόπουλος και ο Αντιστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ,  Ηλίας Γεωργόπουλος
Στο κέντρο ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ανάμεσα στον Υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Σπύρο  Παπασπύρου και τον Αντιστράτηγο της ΕΛ.ΑΣ,  Ηλίας Γεωργόπουλο. Από δεξιά (και αριστερόστροφα) η εντεταλμένη σύμβουλος του Δήμου Φυλής σε θέματα παραβατικότητας και δημ. Συμβ. Χρυσούλα Κουράση, ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Σχίζας, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρη Καμπόλης και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωή Αρβανιτάκη. Από αριστερά (και δεξιόστροφα) ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Μαυροειδάκος.
Το Δήμο Φυλής επισκέφθηκε ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Σπύρος Παπασπύρου μαζί με τον Αντιστράτηγο της ΕΛ.ΑΣ Ηλία Γεωργόπουλο, μετά από πρωτοβουλία που ανέλαβε, ο Αντιδήμαρχος Φυλής Δημήτρη Καμπόλη, ο οποίος και τους υποδέχθηκε. 
Το θέμα της επίσκεψης ήταν η πάταξη της αυξημένης παραβατικότητας στο Δήμο Φυλής. Υπαρχηγός και Αξιωματικός άκουσαν με μεγάλη προσοχή τις ιδιαιτερότητες και τα ζητήματα παραβατικότητας που απασχολούν και τις τρεις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Φυλής, Ζεφυρίου – Άνω Λιοσίων και Χασιάς κι έδωσαν τη διαβεβαίωση ότι από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ θα υπάρξουν συντονισμένες ενέργειες με στόχο την πάταξη της εγκληματικότητας. Στη συζήτηση συμμετείχαν επίσης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Άνω Λιοσίων Γεώργιος Πουλογιαννόπουλος και ο Διοικητής Ασφαλείας Άνω Λιοσίων Γρηγόριος Ανδρούτσος. Τις απόψεις της εξέφρασε επίσης η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωή Αρβανιτάκη, ενώ ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς επεφύλαξε εγκάρδια υποδοχή σε Υπαρχηγό και Αντιστράτηγο, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι θα τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους για ουσιαστική αντιμετώπιση της παραβατικότητας στον πολύπαθο Δήμο Φυλής. 
Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Καμπόλης σημείωσε, ότι ο Δήμος βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό της Αστυνομίας ώστε να τη βοηθήσει στο έργο της, επισημαίνοντας ότι ήδη δρομολογήθηκε η κατάργηση του ενοικίου στο Αστυνομικό Τμήμα Ζεφυρίου και η παραχώρηση των δύο τζιπ της Δημοτικής Αστυνομίας στα Τμήματα Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου. «Είμαστε βέβαιοι ότι η Αστυνομία θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες του Δήμου και των Πολιτών, περιορίζοντας την παραβατικότητα που μαστίζει την περιοχή μας» τόνισε χαρακτηριστικά.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου