Θέμα χρόνου το «μπαμ» στο Ζεφύρι, δήλωσε στο MEGA ο Μαυροειδάκος (ΒΙΝΤΕΟ)


Με μελανά χρώματα περιέγραψε τα καθημερινά περιστατικά εγκληματικότητας ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου, Γιάννης Μαυροειδάκος, μιλώντας στο Δημοσιογράφο του «ΜEGA» Γιάννη Σωτηρόπουλο. 
Απόσπασμα της συνέντευξης του Αντιδημάρχου μαζί με ένα συγκλονιστικό Video από επίθεση σε ηλικιωμένη γυναίκα στην Λεωφόρο Γρηγορούσας του Δήμου Ζεφυρίου, μεταδόθηκε το βράδυ της Τρίτης 7 Οκτωβρίου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Mega. 
«Η κατάσταση στο Ζεφύρι είναι εκτός ελέγχου και καθημερινά οι ληστείες, οι κλοπές σπιτιών, καταστημάτων και κατοίκων ολοένα και αυξάνονται. Η διακίνηση και χρήση ναρκωτικών ουσιών βρίσκονται σε κοινή θέα, ακόμα και μπροστά σε μικρά παιδιά και είναι καθημερινό φαινόμενο. Οι κάτοικοι ζουν με τον φόβο ενώ τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι δεν βγαίνουν από τα σπίτια τους. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παραλαμβάνει ασθενείς μόνο αν τους πάνε οι συγγενείς τους στο Αστυνομικό Τμήμα Ζεφυρίου!
Το Λεωφορείο του Ζεφυρίου μετά τις έξι το απόγευμα δεν κάνει το δρομολόγιο και στην ουσία δεν έχουμε συγκοινωνία λόγω των επεισοδίων που γίνονται εντός και εκτός του λεωφορείου!!!
Οι πυροβολισμοί, οι ξυλοδαρμοί μικρών και μεγάλων, το κλείσιμο των δρόμων, κ.ά. είναι μόνιμο και καθημερινό φαινόμενο.
Είναι θέμα χρόνου να γίνει κοινωνική έκρηξη στην περιοχή με απρόβλεπτες συνέπειες.
Καθημερινά και όλες τις ώρες της ημέρας δεκάδες δημότες και δημότισσες οργισμένοι έρχονται στο γραφείο μου και γίνομαι αποδέκτης της αγανάκτησης τους, λέγοντας μου χαρακτηριστικά εσείς είστε Διοίκηση, κάντε κάτι δεν αντέχουμε άλλο αυτή την κατάσταση.
ΖΗΤΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΙΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ «ΔΙΑΣ» ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΖΕΦΥΡΙΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ 8.500 ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ Α.Τ. ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ OI ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΟ ΖΕΦΥΡΙ ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΑΣΙΑ (ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ) ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΦΙΑΛΤΗ», τόνισε ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου. 
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο του MEGA:


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου