Κραυγές, από καρδιάς, στα Άνω Λιόσια, από Γκλέτσο

Ο Απόστολος Γκλέτσος εισέρχεται στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Φυλής, συνοδευόμενος από τον Αναπλ. Δήμαρχο, υποψήφιο Βουλευτή του κόμματός του και προσωπικό του φίλο, Νίκο Χατζητρακόσια
Ο Απόστολος Γκλέτσος στο βήμα και πίσω του, ο υποψήφιος Βουλευτής Νίκος Χατζητρακόσιας κι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΤΕΛΕΙΑΣ
Ο Απόστολος Γκλέτσος γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ του Δημαρχείου Φυλής
Ο κόσμος άκουσε με προσήλωση τον ομιλητή
Από τη συγκέντρωση δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι συνάδελφοι του Νίκου Χατζητρακόσια στο Δημοτικό Συμβούλιο Φυλής
Είναι ώρα να βάλουμε ΤΕΛΕΙΑ στη διαφθορά και στο ρουσφέτι και να χτίσουμε μια καινούργια Ελλάδα, τόνισε ο Πρόεδρος του κόμματος ΤΕΛΕΙΑ και Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος.
Μιλώντας, το βράδυ της Δευτέρας, 19 Ιανουαρίου, στη κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Φυλής, στα Άνω Λιόσια, ο Απόστολος Γκλέτσος επεσήμανε ότι, από τη μεταπολίτευση και μετά, δομήθηκε στη χώρα ένα πολιτικό σύστημα που βασίστηκε στο διαχωρισμό των μπλε από τους πράσινους και πάνω στο οποίο κάποιοι έχτισαν μεγάλες καριέρες και μεγάλες περιουσίες.
Αναφερόμενος στη σημερινή κατάσταση είπε ότι ορισμένοι από αυτούς που μας κυβερνούν έχουν απαλλαγεί των ευθυνών τους με το νόμο περί ευθύνης υπουργών, τον οποίο οι ίδιοι ψήφισαν στη Βουλή και πρόσθεσε ότι αυτοί είναι οι διαπραγματευτές μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. «Ο σημερινός πρωθυπουργός βγήκε με σύνθημα να καθίσει τους κλέφτες στο σκαμνί κι αντί να το κάνει, σχημάτισε μαζί τους κυβέρνηση», τόνισε χαρακτηριστικά.
Μιλώντας για τον αγροτικό τομέα της οικονομίας είπε ότι οι επιδοτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν αξιοποιήθηκαν για τη δημιουργία υποδομών, με αποτέλεσμα να υπάρχει, σήμερα, έλλειψη νερού για άρδευση και ύδρευση. «Η πολιτική των ρουσφετολογικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή του αγροτικού τομέα, ο οποίος πρέπει σήμερα να παράξει προϊόντα αξίας 40 δις ευρώ για τη διατροφή των κατοίκων της χώρας. Αυτό πρέπει να κάνουμε, ώστε να μην εγκαταλείπει ο κόσμος την ύπαιθρο για μισθούς 800 ευρώ στα αστικά κέντρα ή για να περιφέρεται άνεργος», υπογράμμισε.
Αναφερόμενος στο χρέος της χώρας είπε ότι το ζητούμενο δεν είναι το κούρεμά του, αλλά η μείωση του τόκου ο οποίος το εξυπηρετεί και ζήτησε συστράτευση για την ανάπτυξη, μέσω του γεωργικού τομέα και του τουρισμού και πρόσθεσε ότι Η ΤΕΛΕΙΑ δεν είναι κόμμα διαμαρτυρίας, αλλά κόμμα προοπτικής. «Έχουμε ρεαλιστικό πρόγραμμα, το οποίο μάλιστα αντιγράφουν άλλα κόμματα. Προτείνουμε προσέλκυση επενδύσεων, μέσα από την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας. Πιστεύουμε ότι η χώρα πρέπει να διαθέτει έτοιμα σχέδια εγκατάστασης επιχειρήσεων και ταχύτατους ρυθμούς αδειοδοτήσεων και μελετών για να προσελκύσει επενδύσεις», επεσήμανε.
Κλείνοντας την ομιλία του, τόνισε αναγκαίες προϋποθέσεις για να πάει μπροστά η χώρα είναι η ανιδιοτέλεια, η ισχυρή πολιτική βούληση και η καταπολέμηση της διαφθοράς κι ότι το κόμμα του εγγυάται ότι αυτές οι δεσμεύσεις θα γίνουν πράξη.

Δείτε στο βίντεο αποσπάσματα της ομιλίας:





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου