Με θλίψη και τιμές το αντίο στον Ευριπίδη Παππά

Πλήθος συγγενών και φίλων ακολουθεί τη νεκροφόρα προς τον ιερό ναό, στην Αγία Παρασκευή Άρτας
Σκυμμένα κεφάλια στην είσοδο του ιερού ναού, στη διάρκεια της Εξοδείου Ακολουθίας
+ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΠΑΠΠΑΣ
 Με μεγάλη θλίψη αποχαιρέτησαν, νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, 7 Ιανουαρίου τον Αναπλ. Δήμαρχο Φυλής Ευριπίδη Παππά συγγενείς και φίλοι.
Η νεκρώσιμη ακολουθία πραγματοποιήθηκε στον ιερό ναό της γενέτειράς του, Αγίας Παρασκευής Άρτας, παρουσία πολλών συγγενών και φίλων. Ανάμεσά τους και αρκετοί φίλοι του από τα Άνω Λιόσια που μετέβησαν με τα λεωφορεία που είχε διαθέσει για το σκοπό αυτό ο Δήμος Φυλής.
Το ύστατο χαίρε του απηύθυνε με έναν συγκινητικό επικήδειο λόγο ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.
«Για μας ο Ευριπίδης ήταν ο χαμογελαστός φίλος, ο άξιος συνεργάτης. Υπήρξε ο καλύτερος υπάλληλος του Δήμου Άνω Λιοσίων πριν συνταξιοδοτηθεί με το βαθμό του προϊσταμένου. Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών και της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ Άνω Λιοσίων, πριν αναλάβει, το περασμένο Σεπτέμβριο, καθήκοντα Αναπλ. Δημάρχου. Καλό ταξίδι Ευριπίδη. Θα συναντηθούμε όλοι στην ουράνια βασιλεία» τόνισε.
Στην προσωπικότητα του Ευριπίδη, στην διαδρομή και στη κοινωνική του προσφορά αναφέρθηκαν, με, επίσης, συγκινητικά λόγια, ο εκπρόσωπος του Πολιτιστικού Συλλόγου κι ο εφημέριος του χωριού του.
Μετά το πέρας της Εξοδείου Ακολουθίας οι συγγενείς και οι φίλοι συνόδευσαν του Ευριπίδη στην τελευταία του κατοικία, στο κοιμητήριο του χωριού του. Από πλευράς ΝΔ, τον αποχαιρέτησε ο Βουλευτής Άρτας Γεώργιος Στύλιος.
Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν, τους επικηδείους που εκφώνησαν ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, ο εκπρόσωπος του Πολιτιστικού Συλλόγου κι ο εφημέριος της Ενορίας Αγίας Παρασκευής Άρτας: 





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου