«Μοντελάκια» τα κορίτσια του 2ου ΓΕΛ Άνω Λιοσίων στην Κύπρο

ΕΠΑΝΩ, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Γιώργος Μαυροειδής παραδίδει τον αθλητικό ιματισμό στα κορίτσια και ΚΑΤΩ η αναμνηστική φωτογραφία πριν από την αναχώρηση της ομάδας για την Κύπρο, με τις παίκτριες, τους προπονητές Γιώργο Κάβουρα και Νίκο Βαρβαρίγο, το Διευθυντή του 2ου ΓΕΛ Αντώνη Σαρρή και το γνωστό προπονητή και στέλεχος του Πολιστιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Γιώργο Συκαρά
«Μοντελάκια» θα εμφανισθούν στην τελική φάση του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος, που πραγματοποιείται στη Κύπρο, από 30 Μαρτίου έως 4 Απριλίου, τα κορίτσια της ομάδας μπάσκετ του 2ου Γενικού Λυκείου Άνω Λιοσίων. 
Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού, Γιώργος Μαυροειδής τήρησε τη υπόσχεσή του και τους δώρισε μια ολοκαίνουργια αθλητική εμφάνιση, ώστε να «κλέψουν» και ενδυματολογικά τις εντυπώσεις στο παρκέ. Πρόσφερε, ακόμα, εκ μέρους του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης, Γκίκα Χειλαδάκη, ένα πλήρες αθλητικό φαρμακείο, με την ευχή «να είναι αχρείαστο».
Με την ευκαιρία της παράδοσης του ιματισμού, ο Γιώργος Μαυροειδής ευχήθηκε στην ομάδα καλή επιτυχία στην τελική φάση, εκφράζοντας την πρόβλεψη ότι θα φέρει, για ακόμα μια φορά, την «κούπα» στο Δήμο Φυλής. 
Στη μικρή τελετή παρευρέθηκαν, εκτός από τα κορίτσια, οι προπονητές της ομάδας Γιώργος Κάβουρας και Νίκος Βαρβαρίγος και ο Διευθυντής του 2ου Γενικού Λυκείου Αντώνης Σαρρής.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου