Πεδίο μάχης το Ζεφύρι

Πεδίο μάχης θυμίζει από το απόγευμα της Πέμπτης, 23 Ιουλίου το Ζεφύρι, εξαιτίας της διαμάχης που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε δύο τσιγγάνικες οικογένειες. 
Οι συνεχείς πυροβολισμοί που ανταλλάσσουν μεταξύ τους τα μέλη των εμπλεκόμενων οικογενειών έχουν κατατρομοκρατήσει τους κατοίκους. 
Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή και προειδοποιεί τους διερχομένους ότι υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή τους. Επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με επικεφαλής το Διευθυντή Δυτικής Αττικής, ενώ ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς έχει ενημερώσει το Γραφείο Του Γενικού Γραμματέα Προστασίας του Πολίτη, ζητώντας μεταξύ άλλων την ενίσχυση των αστυνομικών Τμημάτων Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου. 
Παρέμβαση εξάλλου στις αστυνομικές αρχές κάνει από την Πέμπτη ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος, ο οποίος παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και ζητά τη διεξαγωγή επιχείρησης για τον αφοπλισμό των τσιγγάνων και τη σύλληψη των υπαιτίων, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν και τραυματισμοί από πυροβόλα όπλα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου