Γυαλιά-καρφιά φούρνος, από τσιγγάνους, με τραυματισμό ηλικιωμένης στο Ζεφύρι

Γυαλιά καρφιά έκανε, χωρίς λόγο, ομάδα τσιγγάνων κεντρικό φούρνο στο Ζεφύρι. 
Όλα άρχισαν το πρωί της Τρίτης, 1η  Σεπτεμβρίου, όταν νεαρός τσιγγάνος διαφώνησε για την τιμή του ψωμιού, προκαλώντας φραστικό επεισόδιο και πετώντας τα κέρματα στο δάπεδο. 
Όταν το προσωπικό του ζήτησε να βγει έξω από το φούρνο, εκείνος του επιτέθηκε με καδρόνι κι αποχώρησε, για να επιστρέψει αργότερα συνοδευόμενος από ομάδα ομοφύλων του. 
Οι ιδιοκτήτες του φούρνου έκλεισαν την πόρτα για να προστατευθούν και τότε οι επιδρομείς, έσπασαν, χρησιμοποιώντας μικρό φορτηγό, τη γυάλινη προθήκη του καταστήματος. 
Όπως είναι φυσικό προκλήθηκε πανικός, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά, από τα σπασμένα τζάμια της βιτρίνας, ηλικιωμένη πελάτισσα, η οποία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Αυτόπτες μάρτυρες εκφράζουν φόβους ακόμα και για τη ζωή της, καθώς, όπως αναφέρουν, έχασε μεγάλη ποσότητα αίματος. 
Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες διενεργούν προανάκριση. 
Το περιστατικό αποτελεί τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, καθώς έρχεται σε συνέχεια επανειλημμένων κρουσμάτων βίας, εκ μέρους των τσιγγάνων, που τρομοκρατούν τους κατοίκους και παραλύουν κάθε οικονομική δραστηριότητα οδηγώντας την πόλη στη γκετοποίηση.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου