Τσιγγάνος τραυμάτισε με πέτρα Δημοτικό Σύμβουλο στο Ζεφύρι

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ
Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στο Ζεφύρι, όπου παρατηρήθηκε νέο κρούσμα βίας, με πρωταγωνιστές τσιγγάνους. Θύμα -αυτή τη φορά-ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος, ο οποίος, νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, 7 Οκτωβρίου 2015 δέχθηκε, έξω από το σπίτι του, επίθεση από τσιγγάνους που τον κτύπησαν στο κεφάλι. Το θύμα διακομίσθηκε επειγόντως στο Αττικό Νοσοκομείο, ενώ από τις πρώτες εκτιμήσεις η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τσιγγάνοι προέβησαν στη συγκεκριμένη πράξη, επειδή είχαν την υποψία ότι ο Γιώργος Κούρκουλος κατήγγειλε πολεοδομικές αυθαιρεσίες σε οικοδομή που έχουν εκμισθώσει, επί της οδού Παναγίας Γρηγορούσας.
Το νέο κρούσμα βίας ξεχείλισε το ποτήρι της οργής στο Ζεφύρι, καθώς, πριν από λίγες μέρες, πέθανε η ηλικιωμένη γυναίκα που είχε τραυματισθεί κατά την επίθεση τσιγγάνου σε φούρνο με φορτηγό.
Σημειωτέον ότι τις ανησυχίες τους για την κατάσταση που επικρατεί είχαν εκφράσει, πριν από δέκα μέρες, στον Διοικητή του Τμήματος Ζεφυρίου Γεράσιμο Ντέλη ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου Αργύρης Αργυρόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος. 
Εξάλλου οι δύο τους, συνοδευόμενοι από την Πρόεδρο του Συμβουλίου κατά της παραβατικότητας Χρυσούλα Κουράση είχαν επισκεφθεί την περασμένη Τετάρτη στο Ολυμπιακό Χωριό το Διευθυντή της Διεύθυνσης Δυτ. Αττικής Ταξίαρχο Παναγιώτη Κορδολαίμη και είχαν συζητήσει μαζί του τη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της κατάστασης και κυρίως την ενίσχυση των τμημάτων της περιοχής με προσωπικό και μέσα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου