Με τα παιδιά εγκαινίασε τη νέα Πλατεία ο Χρήστος Παππούς


Ο Δήμαρχος ζήτησε από τα παιδιά να περιφρουρήσουν τη νέα Πλατεία
Σε …διαδραστική εκδήλωση μετατράπηκαν τα εγκαίνια του έργου της ανάπλασης της Πλατείας Φιλικής Εταιρείας, στα Άνω Λιόσια.
Εγκαινιάζοντας την πλατεία, το μίνι γήπεδο ποδοσφαίρου και την παιδική χαρά, ο Δήμαρχος, Χρήστος Παππούς, κάλεσε τα παιδιά και τους έφηβους της περιοχής να διαφυλάξουν το έργο, που θα αποτελέσει χώρο αναψυχής και ψυχαγωγίας για τους ίδιους. 
Μάλιστα, ο Δήμαρχος έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων μαζί με τα παιδιά, με τα οποία φωτογραφήθηκαν και οι παριστάμενοι Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι. Με ικανοποίηση εξάλλου «αγκάλιασαν» το έργο και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία κάτοικοι της περιοχής.
Η κατασκευή της Πλατείας Φιλικής Εταιρείας αποτελεί ένα από τα έργα του προγράμματος «Πράσινη Ζωή στην Πόλη», το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το ΠΕΠ Αττικής («Αττική 2007-2013») στην πρώτη δημαρχιακή θητεία του Χρήστου Παππού, όπως επίσης το σιντριβάνι της Λεωφόρου Φυλής και ο πεζόδρομος της Οδού Θεοφίλου στο σχολικό συγκρότημα Αγίου Νικολάου.
Το έργο παραδόθηκε από τον εργολάβο στην Επιτροπή Παραλαβής, υπό τον Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας, Θανάση Σχίζα, την 3η Νοεμβρίου 2015.

2 σχόλια: Γράψτε το σχόλιο σας...

  1. Ο Παππούς την πρώτη φορά που βγήκε έταζε ότι θα διώξει τους γύφτους απο τα Ανω Λιόσια. Θα τους πήγαινε σιγά σιγά προς στον Ασπρόπυργο και θα καθάριζε την περιοχή. Τόσα χρόνια μετά, όχι μόνο δεν τους έχει διώξει, αλλά τους χτίζει και πλατείες γκέτο. Λες και τα Λιόσια δεν είχαν πλατείες.Λίγες έχουν...
    Είναι πολλά τα λεφτα παπΑΡΗ.
    τα 50άρικα που φεύγουν σε φακελάκια στις εκλογές για να μαζέψουν ψήφους να είναι καλά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο δήμαρχος σας είναι μόνο για έφε <>
    για αυτα λέφτα εχεί μονό για εργαζόμενους δεν εχεί και αφηνεί ανθρωπούς
    με μέγαλες αναγκές άνεργους σε μια πολύ δύσκολη εποχή.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή