Θρήνος για τον ταχυδρόμο στα Άνω Λιόσια

+ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Βαθειά θλίψη έχει προκαλέσει στα Άνω Λιόσια η αναπάντεχη απώλεια του γνωστότερου και πιο αγαπητού από τους ταχυδρομικούς διανομείς των Άνω Λιοσίων. Ο Βασίλης Γεωργίου έφυγε, για πάντα, νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης, 29 Ιανουαρίου 2016 από ανακοπή καρδιάς, στο Κέντρο Διαλογής των Ελληνικών Ταχυδρομείων στη Ζωφριά. Συνάδελφοί του λένε ότι μόλις είχε επιστρέψει από τη διανομή κι ενώ ασχολείτο με το υπηρεσιακό του μοτοποδήλατο αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέληξε.
Ο Βασίλης Γεωργίου ασχολήθηκε με τα κοινά και υπήρξε Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Άνω Λιοσίων (ΔΕΡΑΛ) ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Διακρίθηκε για το ήθος, τη συνέπεια, την ευγένεια και τον πράο χαρακτήρα του. Οι φίλοι και οι συνδημότες θα τον θυμούνται ως έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων, έτοιμο, πάντα, να δώσει χείρα βοηθείας. Άφησε στη ζωή τα αγαπημένα του παιδιά Αγγελικούλα και Χρήστο που θα είναι για πάντα περήφανα για τον πατέρα τους.
Συγγενείς και φίλοι θα τον συνοδεύσουν, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2016 στην τελευταία του κατοικία, στην ιδιαίτερη πατρίδα του στην Αιτωλοακαρνανία.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου