«Μαρς» Παππού σε Παπαϊωάννου-Μπουραΐμη για την παραβατικότητα

Στις παρεμβάσεις του Δημάρχου Χρήστου Παππού για την καταπολέμηση της παραβατικότητας αναφέρεται ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Δήμου Φυλής, με αφορμή κακεντρεχές και ανακριβές σχόλιο του Δημοτικού Συμβούλου Κώστα Παπαϊωάννου στο facebook. 
Το Γραφείο Τύπου δίνει επίσης στη δημοσιότητα φωτογραφίες από συναντήσεις του Δημάρχου με Υπουργούς, κυβερνητικούς παράγοντες και ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ.
ΕΠΑΝΩ ο Χρήστος Παππούς με τους Υπουργούς Βασίλη Κικίλια και Παναγιώτη Κουρουμπλή και ΚΑΤΩ με ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ και τον αναπλ. Υπουργό Νίκο Τόσκα
  Το επίμαχο σχόλιο που ανέβασε στο facebook ο Κώστας Παπαϊωάννου έχει ως εξής:
Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμου Φυλής στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι επίκειται η σύναψη συμφωνίας Δήμου-ΕΛΑΣ με ανάληψη συγκεκριμένων υποχρεώσεων από τα συμβαλλόμενα μέρη για την καταπολέμηση της παραβατικότητας:

Αναφορικά με κακεντρεχές και ανακριβές σχόλιο του Δημοτικού Συμβούλου Κώστα Παπαϊωάννου σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, για τον τόπο κατοικίας του Δημάρχου Χρήστου Παππού τον ενημερώνουμε ότι γεννήθηκε, εργάζεται και κατοικεί στα Άνω Λιόσια. Όσον αφορά την παραβατικότητα, με αφορμή τα πρόσφατα κρούσματα του επισημαίνουμε ότι αρμόδια για την αστυνόμευση είναι η ΕΛΑΣ κι όχι ο Δήμος Φυλής.
Οι δηλώσεις του Δημάρχου Χρήστου Παππού στο Δημοτικό Συμβούλιο αποδίδουν την προσπάθεια του Δήμου Φυλής να αναδείξει το πρόβλημα της παραβατικότητας στους αρμόδιους παράγοντες της Ελληνικής Πολιτείας. Προς την κατεύθυνση αυτή ο Δήμαρχος έχει συναντηθεί με τον πρώην Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Κικίλια, τον Υπουργό Παναγιώτη Κουρουμπλή, τον αναπληρωτή Υπουργό Νίκο Τόσκα, το Γενικό Γραμματέα  Δημήτρη Αναγνωστάκη και ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, όπως οι Υπαρχηγοί, ο Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος, ο Αττικάρχης και οι Αστυνομικοί Διευθυντές της Διεύθυνσης Δυτικής Αττικής. Επίσης ο Δήμος κατόρθωσε:
-Να δεσμεύσει την Πολιτεία ότι θα παραμείνει το Αστυνομικό Τμήμα Ζεφυρίου.
-Να λάβει την υπόσχεση ότι θα εγκατασταθεί στην περιοχή δύναμη της ΟΠΚΕ που ειδικεύεται στην καταπολέμηση της βαριάς παραβατικότητας.
-Να συμφωνήσει για την υπογραφή κειμένου συνεργασίας με την ΕΛΑΣ στην οποία θα αναλαμβάνονται από τα δύο μέρη συγκεκριμένες υποχρεώσεις. Το κείμενο αναμένεται να έρθει σύντομα στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Συστήνουμε στον Κώστα Παπαϊωάννου να είναι προσεκτικός στις δηλώσεις του. Ιδίως επειδή ανήκει σε μια δημοτική παράταξη που όχι μόνο δεν έκανε την παραμικρή προσπάθεια για την καταπολέμηση της παραβατικότητας, αλλά προκαλούσε τη νοημοσύνη των δημοτών. Άλλοτε υποστηρίζοντας ότι και στο Κολωνάκι να ζούσαν τα ίδια θα αντιμετώπιζαν κι άλλοτε συμβουλεύοντας τους δημότες να αποσιωπούν την παραβατικότητα για να μην απαξιώνεται ο Δήμος και πέφτουν οι τιμές των ακινήτων…
Επισυνάπτουμε και τις αντίστοιχες φωτογραφίες με τις παρεμβάσεις του Δημάρχου Χρήστου Παππού στους εκπροσώπους της Πολιτείας για να φρεσκάρουμε τη μνήμη του λαλίστατου Κώστα Παπαϊωάννου και τον καλούμε να μας δείξει αντίστοιχες του επικεφαλής της παράταξής του Δημήτρη Μπουραΐμη.
«Κρείττον εστί σιγάν του λαλείν» κύριε Κώστα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου