Παιδική αθωότητα, γεμάτη δροσιά στη Δροσούπολη















Μια όμορφη γιορτή με άρωμα καλοκαιριού και ξεγνοιασιάς, έστησαν το απόγευμα της Πέμπτης 17 Ιουνίου οι Παιδαγωγοί και τα μικρά από όλα τα Τμήματα του Παιδικού Σταθμού της Δροσούπολης.
Τα παιδιά του Π. Σταθμού, με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών τους ταξίδεψαν το ευρύ κοινό τους στα χρόνια της αθωότητας μέσα από το χορό, το τραγούδι κι ευφάνταστα θεατρικά δρώμενα στα οποία πρωταγωνίστησαν με αυθορμητισμό και περισσή χάρη.
Την όμορφη καλοκαιρινή εκδήλωση άνοιξαν  με τους σύντομούς χαιρετισμούς τους  η Γενική Διευθύντρια των Παιδικών Σταθμών κα Γιάννα Σταθοπούλου και η υπεύθυνη του Σταθμού της Δροσούπολης Ρούλα Λιαγκόζη οι οποίες υπογράμμισαν ότι η Δημοτική Αρχή στηρίζει ολόπλευρα το έργο τους και στέκεται  αρωγός σε κάθε τους πρωτοβουλία και προσπάθεια.
Τις ευχές του σε γονείς και παιδιά έδωσε στη συνέχεια ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, ο οποίος επεσήμανε πως τα παιδιά είναι το μέλλον του τόπου. «Τόσο  εγώ όσο και σύσσωμη η  Δημοτική Αρχή με επικεφαλής τον Δήμαρχο μας Χρήστο Παππού κάνουμε  και θα εξακολουθήσουμε να κάνουμε,  ότι είναι δυνατό ώστε να τα παιδιά μας να είναι  πάντα χαρούμενα. Στόχος μας κι επιδίωξη είναι , τα πρώτα τους παιδαγωγικά χρόνια να τους μείνουν αξέχαστα και να τα οδηγήσουν με ασφάλεια και σιγουριά, στα  επόμενα βήματά τους στο μακρύ δρόμο της γνώσης» τόνισε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Καμαρινόπουλος.
Θερμές ευχές άλλωστε για ένα καλό και ξέγνοιαστο καλοκαίρι έδωσαν στα παιδιά ο Αντιπρόεδρος των Παιδικών  Σταθμών και Αναπληρωτής Δήμαρχος Μαρίνος Σαρλάς, ο Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού Γιώργος Μαυροειδής, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Κρητικός, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών της Χασιάς Ευάγγελος Σταματάκος και ο Πρόεδρος της Γρίζας Γιώργος Καραϊσκάκης,  ο οποίος κάλεσε όσους γονείς το επιθυμούν, να φέρουν τα παιδιά τους  στον Αρβανίτικο Σύλλογο των Άνω Λιοσίων για δωρεάν εκμάθηση  παραδοσιακών χορών.
Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς που έκλεισε τον κύκλο των σύντομων χαιρετισμών επεσήμανε πως στη Δροσούπολη νιώθει πάντα ξεχωριστά καθώς είναι ένα από τα πρώτα σημαντικά έργα της προηγούμενης θητείας του. Υποσχέθηκε ωστόσο πως θα υπάρξουν και άλλα έργα, υπογραμμίζοντας  πως η Δημοτική Αρχή δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της ανάπτυξης του τόπου, σε όλους τους τομείς.  
Κατά τα λοιπά Πρωταγωνιστές υπήρξαν τα μικρά του Παιδικού Σταθμού πού με τη βοήθεια των παιδαγωγών τους, μέσα από τα θεατρικά τους δρώμενα, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κέρδισαν τη λατρεία και το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.  

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση 


























Ακολουθεί το video της σύντομης ομιλίας του Δημάρχου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου