Τρίτος γάμος στην οικογένεια του πάτερ φαμίλια Γιώργου Σονίδη

Η ευτυχέστερη στιγμή για το γονιό είναι ο γάμος των παιδιών του. Αυτό είναι μια πραγματικότητα στην Ελλάδα, πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για έναν πραγματικό "πάτερ φαμίλια" όπως ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Σονίδης. 
Πατέρας τεσσάρων παιδιών ο Γιώργος είχε τη μεγάλη χαρά να παντρέψει, το απόγευμα του Σαββάτου 8 Οκτωβρίου 2016, στον Ιερό Ναό Παναγίας Κανάλας τον τρίτο από τους τέσσερις γιούς του, το Γιάννη. 
Στο πλευρό των νεονύμφων Γιάννη και Λίζας οι οικογένειές τους, δεκάδες φίλοι, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο Βουλευτής Βασίλης Οικονόμου και τα περισσότερα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, που ήρθαν να τους ευχηθούν «βίον ανθόσπαρτον». 
Το γάμο ευλόγησε ο μητροπολίτης Δωρόθεος ο οποίος, μαζί με τις ευχές του, έδωσε τις πατρικές συμβουλές του στο ταιριαστό ζευγάρι, ενώ στην τελετή συμμετείχε και ο εφημέριος του Ιερού Ναού πατήρ Συμέων Αδάκτυλος. 
Το ευτυχές γεγονός γιορτάστηκε δεόντως σε κέντρο διασκέδασης των Άνω Λιοσίων. 
Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσαν η προσφώνηση του Γιώργου Σονίδη αλλά και της μητέρας της Λίζας στους νεονύμφους. Μέσα σε χειροκροτήματα ο Γιώργος ευχαρίστησε τους καλεσμένους και καλωσόρισε τη νύφη στην οικογένειά του. «Σήμερα προστέθηκε ένα ακόμα παιδί στην οικογένειά μου, που αριθμεί τέσσερις γιους και δύο νύφες. Τώρα πλέον έχω εφτά παιδιά» τόνισε χαρακτηριστικά.
Το ποτήρι του στην ευτυχία του ζευγαριού ύψωσε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, που δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του Γιώργου Σονίδη. «Έχετε μάγκα πατέρα» είπε απευθυνόμενος στα παιδιά του. 
Εξαιρετικοί στα καθήκοντά τους οι κουμπάροι Ελισαίος Κωνσταντινίδης και Χριστόφορος Κατουρτσίδης. Στον τελευταίο, που είναι μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Άνω Λιοσίων ο Γιώργος Σονίδης ευχήθηκε να φτάσει στο αξίωμα του Δημάρχου.



Δείτε στο βίντεο το χορό του Ησαΐα:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου