Βίνα Ασίκη στα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ «Πολλά και ανεκτίμητα, αυτά που δίνει ο Δήμος Φυλής στα παιδιά»



Μπορεί ο τηλεοπτικός χρόνος που είναι πάντα αδυσώπητος, να μην επέτρεψε ν’ ακουστούν οι χριστουγεννιάτικες ευχές του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού στο κανάλι «Ε» αλλά τα είπε όλα με μια της φράση, η αγαπημένη ηθοποιός Βίνα Ασίκη…

Για να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, το τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ που παρουσιάζει κάθε Σαββατοκύριακο ο Μένιος Φουρθιώτης, βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Ηρώων για χάρη του Χοροθεάτρου ΑΜΥΝΑ που συμμετείχε στις φαντασμαγορικές εκδηλώσεις για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου. 

Μετά τα πλάνα που πήρε το τηλεοπτικό συνεργείο, από την εξαίσια εμφάνιση των παιδιών η έμπειρη Δημοσιογράφος Μένια Κούκου, ήταν εκείνη που έσπευσε να δηλώσει τον ενθουσιασμό της για όσα εκτυλίχθηκαν επί σκηνής και να εκφράσει τα θερμά της συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, για την άρτια από κάθε άποψή διοργάνωση. 
Εν συνεχεία η Μένια ανέλαβε το ρεπορτάζ, παίρνοντας μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της Βίνας Ασίκη. Η ηθοποιός από την πλευρά της κάλεσε στο πλευρό της τον Δήμαρχο, ενώ διακριτική υπήρξε και η παρουσία του συζύγου της Χορογράφου και Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Άμυνας Ορέστη Δημητρίου. 
Το 5λεπτο τηλεοπτικό αφιέρωμα που προβλήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ανήμερα των Χριστουγέννων επικεντρώθηκε στην καριέρα και τη ζωή της Βίνας Ασίκη, η οποία πάντως δεν έχασε την ευκαιρία! 
Έτσι ξεκινώντας τη συνέντευξή της, μπήκε αμέσως στο «ψητό», δηλώνοντας ότι «Αυτά που δίνει ο Δήμος για τα παιδιά είναι πολλά και ανεκτίμητα!» 
Κατά τα λοιπά μίλησε για την εξέλιξή της καριέρας της και την πολυετή ενασχόλησή της με το Χοροθέατρο «ΑΜΥΝΑ» του Δήμου Φυλής, για το εξαίσιο συναίσθημα της μητρότητας το οποίο και έζησε μέσα από τη λέξη «μανούλα» του θετού γιου της, για… τον ήρωα! Ορέστη, για τις οικονομικές δυσκολίες που την πρόλαβαν πριν την Κρίση, αλλά και για την βαθιά της πίστη στο Θεό… 
Για να μην σας τα αποκαλύψουμε όμως όλα, δείτε το παρακάτω 5λεπτο Video – απόσπασμα από την εκπομπή ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου