Πήρε σπαθί αξιωματικού και ονομάστηκε Ανθυπίατρος ο Διονύσης Αργυρόπουλος


ΕΠΑΝΩ ο Διονύσης Αργυρόπουλος παραλαμβάνει το ξίφος του αξιωματικού από τα χέρια του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Ναυάρχου Ευαγγέλου Αποστολάκη και ΚΑΤΩ στιγμιότυπα από την ορκωμοσία και αναμνηστικές φωτογραφίες με τους φίλους και την οικογένειά του
Μετά την ορκωμοσία του ως πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στις 19 Ιουλίου 2016ΚΛΙΚ ΕΔΩ, ήταν θέμα χρόνου για το Διονύση Αργυρόπουλο η αποφοίτησή του από τη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) και η ονομασία του σε Ανθυπολοχαγό-Ιατρό του Υγειονομικού Σώματος.  
Κάτι που έγινε στις 25 Οκτωβρίου 2016, σε μια λαμπρή τελετή, στη διάρκεια της οποίας έδωσε τον καθιερωμένο όρκο, μαζί με 128 ακόμα συναδέλφους του γιατρούς, νομικούς και οικονομολόγους. Τα ξίφη στους νέους αξιωματικούς επέδωσε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.  
Στην τελετή ορκωμοσίας παρευρέθηκαν αντιπροσωπίες Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι Θρησκευτικών, Προξενικών και Πανεπιστημιακών Αρχών, καθώς και συγγενείς των ορκισθέντων.
Ήδη, μετά την ορκωμοσία του ο Διονύσης Αργυρόπουλος φοιτά στη Σχολή Υγειονομικού (ΣΕΥ) στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ενώ ταυτόχρονα κάνει το μεταπτυχιακό του στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με αντικείμενο «Διεθνής Ιατρική-Διαχείριση Κρίσεων Υγείας».   

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου