Με οδύνη αποχαιρέτισαν συγγενείς και φίλοι τον Μάκη Σαμόλη

Η σορός του Μάκη Σαμόλη οδεύει από τον Ιερό Ναό προς την τελευταία του κατοικία, στο παλιό Κοιμητήριο Άνω Λιοσίων, ενώ την ξεπροβοδίζει ο κτήτωρ της Ιεράς Μονής Παναγίας Κανάλας πατήρ Δωρόθεος
Θρήνος επικράτησε στην κηδεία του Μάκη Σαμόλη, που τελέστηκε το απόγευμα της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου 2017, στον Ιερό Ναό Παναγίας Κανάλας Άνω Λιοσίων.
Συγγενείς και φίλοι τον αποχαιρέτισαν με δάκρυα στα μάτια, ενώ ο πατήρ Δωρόθεος αναφέρθηκε με πατρικά λόγια στον εκλιπόντα και στην οικογένειά του, στην οποία συνέστησε υπομονή, παρόλο που, όπως είπε, η απώλεια του Μάκη και μάλιστα σε αυτή την ηλικία αποτελεί βαρύτατο πλήγμα. Με ιδιαίτερη τρυφερότητα μίλησε για την κόρη του εκλιπόντος, την δωδεκάχρονη Κατερίνα και ευχήθηκε η αγάπη του κόσμου να απαλύνει τον πόνο του πατέρα του, πρώην Αντιδημάρχου Βαγγέλη Σαμόλη, με τον οποίο υπενθύμισε ότι τον συνδέουν κοινοί αγώνες για την επίλυση των προβλημάτων της ενορίας και της συνοικίας του Πανοράματος.
Συγκλονιστικός ήταν ο αποχαιρετισμός του Βαγγέλη Σαμόλη στο γιο του και η αναφορά του στον «άγγελο» που του έδινε δύναμη και κουράγιο μέχρι το τέλος. Ευγενής ακόμα και στη δυσκολότερη ώρα της ζωής του ο πρώην Αντιδήμαρχος ευχήθηκε να μην βρεθεί άλλος άνθρωπος στη θέση του κι ευχαρίστησε από καρδιάς συγγενείς και φίλους για τη στήριξή τους.
Μετά τη νεκρώσιμη ακολουθία σχηματίστηκε τεράστια αυτοκινητοπομπή που συνόδευσε τον Μάκη Σαμόλη στην τελευταία του κατοικία, στο παλιό νεκροταφείο των Άνω Λιοσίων.
Εν συνεχεία η οικογένεια δέχθηκε συλλυπητήρια στο αρχονταρίκι του Ιερού Ναού Παναγίας Κανάλας, όπου προσφέρθηκε καφές και παρατέθηκε γεύμα παρηγοριάς από τον πατέρα Δωρόθεο.
Στο πλευρό του Βαγγέλη Σαμόλη και της οικογένειάς του βρέθηκαν ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, οι Αντιδήμαρχοι Μιχάλης Οικονομάκης και Δημήτρης Καμπόλης, οι αναπλ. Δήμαρχοι Γιώργος Σονίδης και Γιώργος Κρητικός, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Αβράμης, οι πρώην Δήμαρχοι Άνω Λιοσίων Σταμάτης Γεώργας και Βαγγέλης Χριστοφιλάκης και Ζεφυρίου Φωτεινή Γιαννοπούλου ενώ την οικογένεια του πρώην Δημάρχου Νίκου Παπαδήμα εκπροσώπησε η σύζυγός του Χριστίνα. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου