Τσιγγάνικη συμμορία τρομοκρατεί πεζούς στο Κέντρο των Λιοσίων


Μέρα μεσημέρι συνέβη το τρίτο κρούσμα μέσα σε λίγες μέρες στην οδό Καζαντζάκη των Άνω Λιοσίων. 
Ανυποψίαστη γυναίκα που γύρω στις 15 και 30 το απόγευμα της Παρασκευής 17 Μαρτίου επέστρεφε πεζή μαζί με μία φίλη της, ένιωσε τρόμο και απόγνωση από Τσιγγάνο (επίσης πεζό), που όρμισε και άρπαξε με βία την τσάντα της, που περιείχε χρήσιμα έγγραφα, το πορτοφόλι της και προσωπικά αντικείμενα. 
Ο δράστης ξέφυγε τρέχοντας προς τις οικίες των Τσιγγανών της συνοικίας του Αγίου Νικολάου, αφήνοντας πίσω του την τρομοκρατημένη γυναίκα σε κατάσταση σοκ, να εκλιπαρεί για βοήθεια από τους ανυποψίαστους περίοικους που οι φωνές και τα κλάματα της, τους έβγαλαν στο δρόμο. 

Λίγες μέρες πριν, θύμα κλοπής με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, είχε πέσει και ανυποψίαστη εργαζόμενη του Δήμου Φυλής με σοβαρό πρόβλημα υγείας, η οποία μάλιστα είχε την ατυχία να έχει στην κλεμμένη τσάντα της, πολύτιμη συνταγή φαρμάκων από Δημόσιο Νοσοκομείο.

Εξάλλου προ μηνός περίπου, θύμα δύο Τσιγγάνων νεαρής ηλικίας την ώρα που άνοιγε το συνοικιακό μαγαζί του, έπεσε και ο ψιλικατζής της Καζαντζάκη, τον οποίο και τραυμάτισαν στο κεφάλι, προκειμένου να του αποσπάσουν τα χρήματα που κρατούσε επάνω του.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου