Φωνάρα και κορμάρα η Χριστίνα Μηλιού εντυπωσίασε στο πανηγύρι των Άνω Λιοσίων


Το περίφημο «από φωνή κορμάρα» του μακαρίτη του Ζαμπέτα δεν ισχύει για την Χριστίνα Μηλιού. 
Η τραγουδίστρια που αναδείχθηκε από το THE VOICE του 2014 κι έκανε έκανε τρομερή εμφάνιση το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 στο πανηγύρι των Άνω Λιοσίων, ωςsupporter του Χρήστου Μενιδιάτη, διαθέτει όλο το πακέτο. Φωνάρα, σκηνική παρουσία αλλά και κορμάρα.
Κορμάρα που δεν κρύβει από το φωτογραφικό φακό, ο οποίος τη συνέλαβε με μαγιώ  στις 30-08-2014. Οι σχετικές φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο κοσμική ιστοσελίδα  yupiii.gr και εντυπωσίασαν, δεδομένου ότι στο THE VOICE η Χριστίνα είχε εμφανιστεί πολύ συνεσταλμένη.


Ένα χρόνο αργότερα και συγκεκριμένα το Σάββατο 15 Αυγούστου 2015 την ανακάλυψαν οι αθλητικές ιστοσελίδες με πρώτη τη gazzetta.gr , η οποία έγραψε ύμνους. 
«Χριστίνα Μηλιού: Το κορίτσι του Voice που δε ξεχνιέται... Η Χριστίνα, από το πρώτο επεισόδιο του πρώτου Voice μπήκε στη ζωή μας και έδειξε πως θα μείνει... Για την ώρα τα έχει καταφέρει με τις υπέροχες στιγμές της που μοιράζεται μαζί μας στο Instagram!»


Δεκατρείς μέρες αργότερα, στις 28 Αυγούστου 2015 η αθλητική ιστοσελίδα onsports.gr, πλειοδότησε δημοσιεύοντας topless φωτογραφίες της Χριστίνας, με την επισήμανση ότι η γυμνή της φωτογράφιση μας έχει εντυπωσιάσει. Έγραψε.  «Τα έβγαλε όλα η Χριστίνα Μήλιου. Η παίκτρια του THE VOICE μας… πέθανε με τη γυμνή της φωτογράφιση. Επικό είναι το κορμί της Χριστίνας Μήλιου η οποία μπορεί να μην κατάφερε να κάνει καριέρα στο τραγούδι μέσω του THE VOICE, ωστόσο θα μπορούσε άνετα να γίνει μοντέλο. Το κορμί της είναι από τα πιο καυτά που έχουμε συναντήσει και έτσι η γυμνή της φωτογράφιση μας είχε εντυπωσιάσει όλους». 
Και δημοσίευσε τις παρακάτω φωτογραφίες για να αποδείξει του λόγου το αληθές.


Μετά τα παραπάνω, ας ακούσουμε τον επίλογο από την εμφάνιση της Χριστίνας Μηλιού στο πανηγύρι των Άνω Λιοσίων, με τη βεβαιότητα ότι θα τη δούμε με άλλο μάτι…

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου