Εγκαίνια με «Rising Star» για το «15 Garden»












Το 15 Garden, ένα «έδωσε στίγμα» στην αγορά της ψυχαγωγίας των Άνω Λιοσίων λίγες μέρες πριν από το φετινό πανηγύρι των Άνω Λιοσίων KΛΙΚ ΕΔΩΕσπευσμένα, για να μη χάσει το μεγαλύτερο κοινωνικό γεγονός της πόλης. Έκτοτε βελτιωνόταν καθημερινά με σκοπό να είναι απολύτως έτοιμο στα επίσημα εγκαίνια, που ως γνήσιοι …αγγλοσάξωνες έχουμε συνηθίσει να αποκαλούμε «Opening».
Έχοντας σαν στόχο την κορυφαία ποιότητα στην προσφορά ψυχαγωγικών υπηρεσιών, το opening του «15 Garden» δεν θα μπορούσε παρά να είναι ένα ξεχωριστό γεγονός. Και για να το πετύχει η διεύθυνση έκανε δύο πράγματα:
Πρώτον ολοκλήρωσε την κατασκευή του κήπου, που άλλωστε αναφέρεται στο διακριτικό τίτλο του καταστήματος και δεύτερον σύνδεσε το κορυφαίο αυτό γεγονός με ένα σπουδαίο μουσικό πρόγραμμα.
Το πρώτο επιτεύχθηκε με την παράδοση στην πελατεία ενός κήπου, στο κέντρο της πόλης που αποτελεί πραγματική όαση και δίνει τη δυνατότητα σε αυτούς που θέλουν να ξεφύγουν από τη βουή της πλατείας να απομονωθούν για καφέ, ποτό και φαγητό.
Το δεύτερο με την πρόσκληση σε δύο ταλαντούχα νέα παιδιά, που έγιναν ευρύτερα γνωστά χάρη στο «Rising Star». Μάλιστα ο ένας από αυτούς έχασε στα σημεία την πρώτη θέση, δηλαδή ο Σωτήρης Καρυστινός. Στο πλευρό του ο Πάνος Σμυρναίος παρουσίασαν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, που καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά τον κήπο, το βράδυ της Παρασκευής 21 Ιουλίου 2017. Από το γνωστό talent show ήρθαν και οι guest, δηλαδή οι ταλαντούχοι αδερφοί Αλέξανδρος και Θάνος Παϊτέρη.
Με το opening ολοκληρώθηκε και επίσημα, ο κύκλος προετοιμασίας ενός μαγαζιού με τη δική του φιλοσοφία για την ψυχαγωγία στην πόλη, την οποία αποδίδει, εύστοχα, ο στίχος «Λαός και Κολωνάκι», δηλαδή ποιότητα Κολωνακίου σε τιμές Άνω Λιοσίων. Όλα αυτά σε ένα χώρο πολλαπλών δυνατοτήτων, στην καρδιά της πόλης που δίνει στον πελάτη την ευκαιρία να απολαύσει τον καφέ, το ποτό ή το φαγητό του, ανάλογα με τα κέφια του:
-Στη μέση της πλατείας, στο ειδικά διαμορφωμένο κιόσκι
-Στη βεράντα για μια αφ’ υψηλού θεώρηση της πλατείας
-Στο εσωτερικό του μαγαζιού για ηρεμία, με επιλεγμένη μουσική.
-Στον κήπο για ησυχία μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον.

Διαλέγετε και παίρνετε.



Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την επίσημη πρώτη καλοκαιρινή βραδιά του "15 Garden"




































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου