Παρελήφθησαν από την αντιπροσωπεία τα τζιπ που θα παραχωρήσει ο Δήμος Φυλής στην ΕΛΑΣ










Παρελήφθησαν από την εισαγωγική εταιρία τα 8 αυτοκίνητα τύπου τζιπ που προμηθεύτηκε ο Δήμος Φυλής, προκειμένου να τα παραχωρήσει στην Ελληνική Αστυνομία (ΕΛΑΣ), με σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών αστυνόμευσης στο Δήμο Φυλής.
Σε αυτή τη φάση η εταιρία προχωράει στην τοποθέτηση των διακριτικών και στις βελτιώσεις που έχουν ζητηθεί από την ΕΛΑΣ για την αναβάθμιση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων των αυτοκινήτων.
Οι βελτιώσεις γίνονται στη βάση των προδιαγραφών που τέθηκαν στην προκήρυξη του διαγωνισμού από την ΕΛΑΣ κι εν συνεχεία καταγράφηκαν στη σύμβαση του Δήμου με την εισαγωγική εταιρία η οποία ανέλαβε την προμήθεια.

Αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες τα τζιπ θα παραδοθούν από το Δήμο στην ΕΛΑΣ, αφού συνταχθεί σχετικό πρωτόκολλο, στο οποίο θα επισημανθεί ότι θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες αστυνόμευσης, στην περιοχή ευθύνης των αστυνομικών υπηρεσιών (Υποδιεύθυνση Ασφαλείας-Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών-ΟΠΚΕ) που θα εγκατασταθούν στο κτίριο της Πολεοδομίας, το οποίο παραχωρήθηκε, δωρεάν, από το Δήμο, στο πλαίσιο του συμφώνου συνεργασίας του με την ΕΛΑΣ.  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου