Σοκ στο Ζεφύρι για την απώλεια του Χρήστου Βαγενά

+ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΓΕΝΑΣ
Σοκ έχει προκαλέσει στο Ζεφύρι η αναπάντεχη απώλεια του 32χρονου Χρήστου Βαγενά.
Ο νεαρός άντρας, το απόγευμα της Τετάρτης 1ης Νοεμβρίου 201 και  ενώ βρισκόταν σπίτι του, αισθάνθηκε αδιαθεσία, πιθανότατα λόγω αλλεργικού σοκ. Εξέπνευσε πριν προλάβει να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Όπως είναι φυσικό η οικογένειά του, που είναι από τις πιο γνωστές στο Ζεφύρι, καθώς η μητέρα του Ρούλα έχει διατελέσει Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στον Καποδιστριακό Δήμο Φυλής, έχει συγκλονιστεί.  Ιδιαίτερα γιατί δεν είχε συνέλθει από το την απώλεια του Βασίλη Βαγενά, πατέρα του Χρήστου, που «έφυγε», νωρίς, πριν από περίπου τέσσερα χρόνια.
Το χτύπημα της μοίρας ήταν αδυσώπητο σε ένα νέο άνθρωπο που είχε τη ζωή μπροστά του και  μπορούσε να προσφέρει πολλά.
Το 2014 ο Χρήστος, ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση της ενασχόλησης με τα κοινά, είχε θέσει υποψηφιότητα με το συνδυασμό ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ του Σάββα Σάββα. Η αγάπη του για τον τόπο και η εκτίμηση των συνομιλήκων του προοιώνιζαν ότι θα μπορούσε να καταθέσει τη δική του άποψη για το Ζεφύρι της καρδιάς του. Όμως δεν πρόλαβε.
«Ον οι θεοί φιλούσι αποθνήσει νέος» λέει το απόφθεγμα κι έτσι συνέβη με το Χρήστο.  «Έφυγε» νωρίς, βυθίζοντας την οικογένεια και τους φίλους του στο πένθος και αφήνοντάς τους να αναρωτιούνται το γιατί.

Όμως απάντηση κανείς δεν θα τους δώσει…

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου