Συγκίνηση για τους αδικοχαμένους κυνηγούς …

... αλλά κι ευχές στην Βασιλόπιτα του Κυνηγετικού Συλλόγου Αχαρνών – Φυλής




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Την Τετάρτη στις 10 Ιανουαρίου το απόγευμα, μέσα σε ένα εορταστικό κλίμα, τελέστηκε στο εντευκτήριο του συλλόγου μας, με τις ευλογίες του Πατέρα Γεωργίου, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας. 

Η Γιορτή αυτή των κυνηγών, που χαρακτηρίστηκε θεσμός στις Αχαρνές και από τους επίσημους προσκεκλημένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, εξελίχθηκε με σύντομους χαιρετισμούς από το μέλος του Δ.Σ. και Δημοτικό Σύμβουλο Κο Βασίλη Λαζάρου και τον Πρόεδρο Κο Θανάση Σωτηρίου ο οποίος κόβοντας το πρώτο κομμάτι, ευχήθηκε υγεία σε όλους, καθώς με σύνεση και αγάπη να προσεγγίσουμε τους συνανθρώπους μας και να προβάλλουμε στην κοινωνία την πραγματική εικόνα του κυνηγού σήμερα. Συγκινητική ήταν η ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του αδικοχαμένου κυνηγού μέλους μας και καλού φίλου Χρήστου Γεωργακόπουλου, που έχασε τη ζωή του στην φυσική καταστροφή που έπληξε την ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας. 

Με την σειρά τους έκοψαν κομμάτια απευθύνοντας θερμές ευχές, οι επίσημοι προσκεκλημένοι και καλοί φίλοι του συλλόγου μας και των κυνηγών. 

Εν συνεχεία, το Δ.Σ., προχώρησε τιμώντας με την απονομή πλακετών επιχειρήσεις και πρόσωπα του χώρου που είναι χορηγοί και στηρίζουν τις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ο σύλλογός μας και όχι μόνο. 

Η εορταστική βραδιά έκλεισε ως συνήθως, με τις κληρώσεις του φλουριού της πίτας και του τυχερού της μεγάλης λαχειοφόρου, ακολουθώντας κέρασμα και δίνοντας την ευκαιρία στους παρευρισκομένους να δημιουργήσουν παρέες, να ανταλλάξουν ευχές νέα και πληροφορίες για την όμορφη δραστηριότητά μας, κλείνοντας την όμορφη γιορτή με τον καλύτερο τρόπο. 

Εκ μέρους του Δ.Σ. ευχαριστούμε θερμά τους πολυπληθείς κυνηγούς και φίλους για την παρουσία τους, τους Δημάρχους Αχαρνών και Φυλής Κο Γιάννη Κασσαβό και Κο Χρήστο Παππού, τους Βουλευτές Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ τον συντοπίτη μας Κο Ιωάννη Δέδε και τον Κο Πάνο Σκουρολιάκο, τον φίλο και συνκυνηγό Βουλευτή Αττικής των ΑΝ.ΕΛ. Κο Κώστα Κατσίκη, τους Βουλευτές της Ν.Δ. επικρατείας Κο Βασίλη Οικονόμου και Αττικής Κο Γιώργο Βλάχο και Κο Θανάση Μπούρα, την Κα Εύη Χριστοφιλοπούλου Βουλευτή Αττικής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και τον Κο Δημήτρη Καβαδέλλα Βουλευτή Αττικής της Ένωσης Κεντρώων, καθώς και τους Κο Φαίδων Δημόπουλο Διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Βουλευτή Αττικής Κου Μάκη Βορίδη, του πολιτευτή με την Ν.Δ. Κο Νίκο Καντερέ και του πολιτευτή και εκπροσώπου του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Κου Βασίλη Λεβέντη Κο Γιώργο Κουτουλάκη. 

Τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Σπύρο Βρεττό, Μιχάλη Βρεττό, Βασίλη Λαζάρου (με την διπλή του ιδιότητα), Παναγιώτη Αναγνωστόπουλου, Θεόφιλο Αφουξενίδη και Παναγιώτη Κοσμίδη. 

Τους Επιχειρηματίες του χώρου μας κ.κ. Πέτρο Καλκατζάκο Πρόεδρο της ΚΑΛΚΟ ΕΠΕ, Σπύρο Ασπρογέρακα της ALFA GAME, Γιάννη Ζαφειρόπουλο της ΤΟΥΡΙΣ Α.Ε. τους οποίους και τιμήσαμε όπως και τα μέλη μας Βαγγέλη Διέλλα και Βαγγέλη Τζουβάρα. 

Τον Πρόεδρο του Σκοπευτικού Ομίλου «ΠΑΡΝΗΣ» Κο Στέφανο Καμπουράκη, τον ομοσπονδιακό θηροφύλακα της Δ΄ Κ.Ο.Σ.Ε. Κο Βαγγέλη Ρωμανό και τον Πετέρα Γεώργιο Χαλκιά που ευλόγησε την πίτα μας. 

Τυχερός της Βασιλόπιτας αναδείχθηκε ο Κος Δημήτρης Μίχος που κέρδισε μια Γενική άδεια περιόδου 2018-2019. 

Τυχερός αριθμός της λαχειοφόρου που κερδίζει την BENELLI M2 COMFORT TC είναι ο 785. 

Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά, υγεία, αγάπη και ευτυχία και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παρευρισκομένους.
                                 
       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                                          ΜΑΡΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 




















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου