Φιλόξενη, διεκδικητική και... μουσική! η βασιλόπιτα των Τριτέκνων Φυλής






Ζεστή φιλοξενία απόλαυσαν όλοι εκείνοι που το βράδυ της Παρασκευής 9 Φεβρουαρίου, βρέθηκαν στο καφέ “Τοξότης” της Χασιάς, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Συλλόγου Τριτέκνων Φυλής. 

Η Πρόεδρος Κατερίνα Μπλουχάρη περιστοιχισμένη από όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καλωσόρισε τον κόσμο και τους επίσημους προσκεκλημένους και μίλησε για τους στόχους του Συλλόγου που αφορούν σε σημαντικές κοινωνικές αλλά και πολιτιστικές πρωτοβουλίες. 

Απευθύνοντας θερμές ευχαριστίες στον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, στον Αναπληρωτή Δήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργο Αντωνόπουλο καθώς και σε άλλα πρόσωπα που στηρίζουν το έργο του Συλλόγου έθεσε ως προτεραιότητα την απόκτηση χώρου για τις δράσεις του , λαμβάνοντας αμέσως θετική απάντηση από τον Χρήστο Παππού. 

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο αγαπημένος ιερέας της Χασιάς παπά Δημήτρης Παναγακόπουλος, ενώ τις ευχές τους έδωσαν στα δραστήρια μέλη του Συλλόγου, οι Βουλευτές, Πάνος Σκουρολιάκος, Βασίλης Οικονόμου και Θανάσης Μπούρας, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς κι εκπρόσωποι Κοινωνικών και Πολιτιστικών Φορέων του τόπου. 

Ιδιαίτερα φιλόξενο το Προεδρείο βράβευσε εκείνους τους ανθρώπους που στηρίζουν διαχρονικά το έργο του Συλλόγου ενώ η όμορφη εκδήλωση έκλεισε με ένα εξαίσιο μουσικό πρόγραμμα που διασκέδασε μικρούς και μεγάλους.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την όμορφη βραδιά 









































































Ακολουθούν τα videos με αποσπάσματα από τους σύντομους χαιρετισμούς της Προέδρου Κατερίνας Μλουχάρηα και του Βουλευτή Πάνου Σκουρολιάκου 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου