Τραπέζι Παππού στους εργαζομένους για την Τσικνοπέμπτη












Με τρικούβερτο γλέντι που στήθηκε το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης 8 Φεβρουαρίου 2018, στο Κλειστό Γυμναστήριο Δροσούπολης τσίκνησαν οι εργαζόμενοι του Δήμου Φυλής. 

Το γλέντι αποτέλεσε την υλοποίηση της δέσμευσης του Δημάρχου Χρήστου Παππού στην εκδήλωση του Σωματείου εργαζομένων για την κοπή της πίτας, πριν από λίγες μέρες.

Ο Δήμαρχος είχε πει ότι την Τσικνοπέμπτη οι αιρετοί και οι εργαζόμενοι θα γιορτάσουν σαν μια οικογένεια, κάτι που πήρε σάρκα και οστά μέσα από ένα νέφος από τσίκνα που δημιούργησαν οι ψησταριές που έστησαν στο προαύλιο του Γυμναστηρίου οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, υπό την επιβλεψη των Αντιδημάρχων Μιχάλη Οικονομάκη και Μαρίνου Σαρλά. Ενεργό συμμετοχή στην προσπάθεια είχαν ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Αντωνόπουλος και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Γιώργος Μαυροειδής, ενώ στην εξυπηρέτηση του κόσμου συνέβαλαν αυθόρμητα, οι Πρόεδροι των Παιδικών Σταθμών Παναγιώτης Καμαρινόπουλος και Γιώργος Κούρκουλος. 

Το μουσικό κομμάτι της εκδήλωσης ανέλαβε ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Μπρέμπος, με τη βοήθεια της Γιώτας Χαλκιά και της Ευτέρπης Λημναίου, αλλά και της εξαιρετικής παραδοσιακής ορχήστρας. Η επιτυχία του σχήματος αποδείχθηκε από το γεγονός ότι όλοι οι συνδαιτημόνες έδειξαν τις χορευτικές τους ικανότητες, με πρώτο το Δήμαρχο Χρήστο Παππού, που δεν κρατήθηκε, παρά το πρόβλημα στο πόδι που τον ταλαιπωρεί εδώ και περίπου δύο μήνες. Ο Δήμαρχος χαιρέτισε τον κόσμο σε όλα τα τραπέζια, ενώ έδειξε και τις ικανότητές του στην ψησταριά βοηθώντας τους εργαζομένους που είχαν αναλάβει να ψήσουν τα σουβλάκια. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο γλέντι συμμετείχε και αντιπροσωπεία ηλικιωμένων από το ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων, ενώ στο Κλειστό Γυμναστήριο βρέθηκαν και περίοικοι που τους προσέλκυσε η μουσική της παραδοσιακής ορχήστρας. 

Ήταν ένα αυθεντικό γλέντι που όπως είπε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς πρέπει να καθιερωθεί γιατί βοηθάει στη σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα στους εργαζομένους.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 





















































































































































Ιδού και δυο live

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου