Άψογη η εμφάνιση σχολείων και συλλόγων στην παρέλαση των Άνω Λιοσίων

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΠΠΟΥ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ









Με την παρέλαση ενώπιον των πολιτικών, στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών κορυφώθηκε ο εορτασμός της εθνικής επετείου στα Άνω Λιόσια.
Την παρέλαση άνοιξε η Φιλαρμονική του Δήμου Φυλής και ακολούθησαν το λάβαρο της Απελευθέρωσης της Αθήνας και η σημαία του Δήμου.
Εν συνεχεία παρέλασαν και καταχειροκροτήθηκαν από τους επισήμους και από τον κόσμο οι Παιδικοί Σταθμοί, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα τμήματα του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού (ΠΑΡΝΗΘΑ) και οι πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι των Άνω Λιοσίων.
Μετά το τέλος της παρέλασης ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς ευχαρίστησε τη Φιλαρμονική και τις υπηρεσίες του Δήμου για τη συμβολή τους στην διοργάνωση της Εθνικής Επετείου. Επίσης συνεχάρη τους Διευθυντές των σχολείων του Δήμου και τους εκπροσώπους των συλλόγων για την άψογη εμφάνιση των τμημάτων στην παρέλαση.
«Εύχομαι και του χρόνου να είμαστε καλά για να τιμήσουμε της εθνική μας επέτειο», κατέληξε ο Δήμαρχος Φυλής.  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου