Συνάντηση Δημάρχου Φυλής με τη διοίκηση της ΚΤΥΠ ΑΕ (πρώην ΟΣΚ) για τη σχολική στέγη

Ο Χρήστος Παππούς με την Πρόεδρο Ιωάννα Κοντούλη και
 το Διευθύνοντα Σύμβουλο Νίκο Παπαδάκη
Το ζήτημα της σχολικής στέγης στο Δήμο Φυλής συζήτησε με τη διοίκηση της ΑΕ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ (ΚΤΥΠ ΑΕ), δηλαδή του πρώην ΟΣΚ, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς. 
Ο Δήμαρχος επισκέφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, 22 Φεβρουαρίου την Πρόεδρο του ΔΣ Ιωάννα Κοντούλη και το Διευθύνοντα Σύμβουλο Νικόλαο Παπαδάκη στα γραφεία της ΚΤΥΠ ΑΕ και τους έθεσε τα ζητήματα της ανέγερσης του Ειδικού Γυμνασίου, του 8ου Δημοτικού Άνω Λιοσίων, του 3ου Νηπιαγωγείου Άνω Λιοσίων και της διαμόρφωσης του αύλειου χώρου στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ζεφυρίου. 
Στη συνάντηση επικράτησε εγκάρδιο κλίμα και ιεραρχήθηκαν τα προβλήματα, με προτεραιότητα το 8ο Δημοτικό και το Ειδικό Γυμνάσιο. Η διαμόρφωση προαυλίου στο 3ο Δημοτικό Ζεφυρίου, που θα λύσει και το πρόβλημα της στάθμευσης των εκπαιδευτικών έχει ήδη δρομολογηθεί αφού από το διαγωνισμό που προκηρύχθηκε έχει αναδειχθεί μειοδότης. 
Για το 8ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων στη Ζωφριά ο Δήμαρχος επεσήμανε ότι ο Δήμος έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία καταλληλότητας και απαλλοτρίωσης του χώρου. Πρόσθεσε ακόμα ότι σύντομα θα δρομολογηθεί η σύνταξη μελέτης, ώστε, ει δυνατόν, εντός του τρέχοντος έτους να αρχίσει η ανέγερση του σχολείου, καθώς, όπως είπε, οι συνθήκες φοίτησης στο 3ο Δημοτικό της Ζωφριάς είναι απαράδεκτες. Ζήτησε ακόμα από την ΚΤΥΠ ΑΕ την επιτάχυνση της διαδικασίας σύνταξης της μελέτης για το 3ο Νηπιαγωγείο Άνω Λιοσίων.
Αναφορικά με την ανέγερση του Ειδικού Γυμνασίου για το οποίο υπάρχει απαλλοτριωμένος χώρος και βραβευμένη μελέτη από την ΚΤΥΠ ΑΕ η Πρόεδρος Ιωάννα Κοντούλη έδωσε εντολή να επικαιροποιηθεί , ώστε να μπει άμεσα στη φάση της δημοπράτησης. Ο προϋπολογισμός του εν λόγω έργου είναι 5,8 εκατ. Ευρώ.
Ο Δήμαρχος και οι εκπρόσωποι της διοίκησης της ΚΤΥΠ ΑΕ συμφώνησαν να συναντηθούν σύντομα για να εξετάσουν την πορεία υλοποίησης του προγραμματισμού.