Πλάκωσε στις σφαλιάρες τα γυφτάκια η Ασημίνα...

... γιατί επιχείρησαν να την κλέψουν 

Πριν λίγες μέρες η Κατερίνα Σαφαρίκα δέχθηκε επίθεση από τσιγγανάκια στο Αμαξοστάσιο του Πανοράματος που της απέσπασαν τη τσάντα με προσωπικά αντικείμενα κι έγγραφα. 
Το ίδιο συνέβη τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου και στην συντοπίτισσά μας Ασημίνα Μανώλη, μόνο που η εξέλιξη ήταν εντελώς διαφορετική καθώς η Ασημίνα ήταν έτοιμη για όλα! 
Έτσι όχι μόνο δεν αιφνιδιάστηκε, αλλά "φιλοδώρησε" με σφαλιάρες τους επίδοξους τσαντάκηδες. 
Να πως περιγράφει την εμπειρία της στο face Book:
Πριν από λίγο και συγκεκριμένα στις 19:30 στο αμαξοστάσιο των Άνω Λιοσίων δέχτηκα επίθεση από 3 Ρομά ηλικίας περίπου 14-17-19.
 Κατέβηκα από το λεωφορείο Β12 για να πάω στο Πανόραμα όπου και μένω. Στην στάση ήταν οι νεαροί Ρομά. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Είχαν υπερβολική υπερένταση και σαν να περίμεναν κάτι. 
Αμέσως μου έκανε επίθεση ο ένας προσπαθώντας να μου αρπάξει την τσάντα. Ευτυχώς πρόλαβα να αντιδράσω φωνάζοντας και ρίχνοντας μια σφαλιάρα. Έφυγαν τρέχοντας μέσα στα σπίτια των Ρομά. Το γεγονός το ανέφερα στην αστυνομία και στο σύλλογο Σύλλογος Πανοράματος Δήμου Φυλής. 
Καλώ τους πάντες στο Δήμο Φυλής και τον Περιφερειάρχη Κύριο Βασιλείου Γιάννη όπως φροντίσουν στο συγκεκριμένο κομμάτι της περιοχής και όχι μόνο...να προστατέψουν τις ζωές μας. Είμαι στη διάθεσή σε ότι θελήσετε. Μπορώ να αναγνωρίσω τα πρόσωπά τους. 
Ευχαριστώ!!!!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου