Να λυθούν τα προβλήματα του Χοροθέατρου «ΑΜΥΝΑ» ζητούν επιτακτικά οι γονείς

Φέτος το Χοροθέατρο δεν παρέλασε και η φωτό είναι από την περσινή παρέλαση,
ενώ αν συνεχιστούν τα προβλήματα...
...δεν θα εμφανιστεί ούτε στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση...
Τη στήριξη του χοροθεάτρου ΑΜΥΝΑ, από το μηχανισμό του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού, αλλά και του Δήμου Φυλής γενικότερα, ζητούν επιτακτικά οι γονείς των παιδιών που συμμετέχουν σε αυτό. Οι γονείς έχουν διαπιστώσει ότι η λειτουργία του Χοροθεάτρου δυσχεραίνεται από την έλλειψη γραμματειακής υποστήριξης και καθαρίστριας, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στους χώρους υγιεινής. Προσθέτουν ακόμα ότι όλα αυτά τα χρόνια που τα παιδιά τους συμμετέχουν στη δραστηριότητα του Χοροθεάτρου δεν έχει εμφανισθεί κάποιος από τη Διοίκηση, ώστε να συζητήσει μαζί τους. Μάλιστα, σύμφωνα με καταγγελίες, το απόγευμα της Τετάρτης, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού, Κώστας Σκαμαντζούρας δήλωσε, συζητώντας τηλεφωνικά, με την υπεύθυνη Βίνα Ασίκη ότι «το Χοροθέατρο κλείνει», προκαλώντας την έντονη αντίδραση των γονέων. 
Κάτι που πάντως δεν ίσχυσε, καθώς το πρωί της Παρασκευής 1 Νοεμβρίου, οι υπάλληλοι απαντούσαν τηλεφωνικά, στους γονείς ότι το μάθημα θα γίνει κανονικά. Πάντως, πέρα από τα παραπάνω φαίνεται ότι υπάρχουν προβλήματα στο Χοροθέατρο, καθώς φέτος ήταν η πρώτη φορά που, εξαιτίας τους, δεν πήρε μέρος στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. 
Ας ελπίσουμε ότι θα λυθούν, γιατί το Χοροθέατρο είναι ένα καταξιωμένο καλλιτεχνικό σύνολο, που, λόγω της πολύχρονης πετυχημένης λειτουργίας του, είναι γνωστό κι έξω από τα διοικητικά όρια του Δήμου Φυλής. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου