Σε μαγαζάρα μετακόμισε ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων

Επάνω απόψεις από το νέο μαγαζί του Γιάννη Θειακούλη που απέχει λίγα μέτρα από το παλιό και κάτω ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων με το γιο του Δημήτρη που ακολουθεί τα επαγγελματικά χνάρια του πατέρα του
Ο Γιάννης Θειακούλης έχει δώσει εξετάσεις στην κοινωνία, πριν γίνει ευρύτερα γνωστός σαν Πρόεδρος των Παλαιμάχων του Ακρατήτου. Τριανταπέντε χρόνια επαγγελματίας στο χώρο του αυτοκινήτου θεωρείται γκουρού στην επισκευή των κρυστάλλων και σε ότι συνδέονται με αυτά όπως οι γρύλλοι, οι κλειδαριές κλπ. Έτσι, ακόμα και στην κρίση έχει καταφέρει να εξασφαλίσει την επαγγελματική του επιβίωση, αλλά και να προετοιμάζει για την επόμενη μέρα το γιο του Δημήτρη, του οποίου επίσης πιάνουν τα χέρια. Το μαγαζί του, καμαρούλα μια σταλιά 2Χ3, είναι όλα αυτά τα χρόνια το σημείο συνάντησης αυτών που θέλουν την καλύτερη ποιότητα στη δουλειά με τιμές κάτι παραπάνω από φιλικές. Στη Λιοσίων 77 ο Θειακούλης έχτισε, με τον ιδρώτα του προσώπου του,έναν επαγγελματικό μύθο.
Όμως επειδή όλα έχουν ένα τέλος, ήρθε πριν από λίγες μέρες το πλήρωμα του χρόνου για το επόμενο επαγγελματικό βήμα. Με το βλέμμα στραμμένο  στο μέλλον, που πλέον το αντιπροσωπεύει ο γιος του Δημήτρης, ο Γιάννης Θειακούλης μετακόμισε σε ένα καινούργιο επαγγελματικό χώρο, που ενώ διατηρεί τα πλεονεκτήματα του παλιού, δηλαδή το λογικό κόστος και την τοποθεσία, του δίνει τη δυνατότητα να ανοίξει τα φτερά του. Σε απόσταση αναπνοής από το παλιό, δηλαδή στη Λιοσίων 85, το νέο συνεργείο είναι, στην κυριολεξία, μαγαζί γωνία, με θέσεις εργασίας για δύο αυτοκίνητα και άνετους υποστηρικτικούς χώρους. Αυτό του δίνει τη δυνατότητα καλύτερης συνεργασίας με τις ασφαλιστικές εταιρίες και ανάπτυξης καινούργιων δραστηριοτήτων, όπως η τοποθέτηση υαλοκαθαριστήρων, μπαταριών, κλειδαριών και ηλιακών μεμβρανών, αλλά και το γυάλισμα των φαναριών από το κιτρίνισμα του χρόνου.
Η συνολική εικόνα του συνεργείου θυμίζει εργαστήρια της ...ΝΑΣΑ και ικανοποιεί την αισθητική του πλέον απαιτητικού πελάτη, προϊδεάζοντάς τον για την ποιότητα της προσφερόμενης εργασίας, η οποία, φυσικά, δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς τα τριανταπέντε χρόνια συνεπούς προϋπηρεσίας αποτελούν την καλύτερη εγγύηση.
Λιοσίων 85 λοιπόν η νέα επαγγελματική διεύθυνση των Θειακούληδων, λίγα μέτρα πιο πέρα από την καμαρούλα, που μπορεί να υστερούσε από πλευράς τετραγωνικών, αλλά τους πρόσφερε επαγγελματική φήμη και καταξίωση.
Το ίδιο προβλέπεται και για το καινούργιο μαγαζί, καθώς όπως συμβαίνει στη ζωή την διαφορά δεν την κάνουν οι τοίχοι, αλλά οι άνθρωποι.
Πάντων χρημάτων μέτρον άνθρωπος δεν έλεγαν οι αρχαίοι; 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου