Απλήρωτοι, αλλά θα τσικνίσουν, με έξοδα του Σωματείου, οι εργαζόμενοι του Δήμου Φυλής

Πρόσωπα απογοητευμένα, για ακόμα μια φορά, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, όπου, ως συνήθως, διαπιστώθηκε ότι κανείς δεν ξέρει πότε θα πληρωθούν, ενώ οι υποχρεώσεις τους "τρέχουν"...
Άκαρπη απέβη η Γενική Συνέλευση του Σωματείου εργαζομένων στο Δήμο Φυλής, με θέμα τη νέα καθυστέρηση στη μισθοδοσία, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, 17 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου.
Η έλλειψη απαρτίας και προτάσεων εμπόδισε τη λήψη απόφασης για την τακτική που πρέπει να ακολουθηθεί, προκειμένου να πιεστεί η διοίκηση να δείξει συνέπεια. Ωστόσο αρκετοί εργαζόμενοι θεώρησαν γενικόλογη τη δέσμευση του Δημάρχου, που τους μεταφέρθηκε από τη διοίκηση του Σωματείου, ότι θα πληρωθούν μετά τις 20 Φεβρουαρίου, κάτι για το οποίο είχε ήδη τοποθετηθεί η διοίκηση του σωματείου. Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που ακολούθησε, προτάθηκε να ζητηθεί από τη διοίκηση του Δήμου να επισπεύσει τις διαδικασίες πληρωμής του προσωπικού, ενώ σοβαρά απασχόλησε το Διοικητικό Συμβούλιο και το θέμα της ενδοδημοτικής κινητικότητας, καθώς ήδη έχει δημοσιευθεί στο ΦΕΚ (334/Β/13-02-2014) η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση KΛΙΚ ΕΔΩ 
Αποφασίστηκε ακόμα να «τσικνίσουν» με έξοδα του σωματείου, όλοι οι εργαζόμενοι, σε ταβέρνα της Χασιάς, την Τσικνοπέμπτη, 20 Φεβρουαρίου. 
Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο θα συνέλθει εκ νέου την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου για να εξετάσει τις εξελίξεις στο θέμα της μισθοδοσίας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου