Τα είχε πολύ μεγάλα η Ζωφριά!!!

ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ο προπονητής Γιώργος Αδάκτυλος και ΔΕΞΙΑ οι παίκτες του στον ΑΟ Ζωφριάς
Ο ΑΟ Ζωφριάς έσωσε στο παρά ένα την παρτίδα. Μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει τον Εθνικό Πανοράματος, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής, 27 Απριλίου, όμως το 2-2 κι ο βαθμός της ισοπαλίας, στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος, αποδείχθηκαν αρκετά για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία. Πρόκειται για ένα μικρό θαύμα, που επιτεύχθηκε χάρη στον προπονητή Γιώργο Αδάκτυλο, ο οποίος κατάφερε στον 2ο γύρο να αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας κάνοντάς την να πιστέψει στις δυνατότητές της. 
Χαρακτηριστικό είναι ότι λίγη ώρα μετά το τέλος του κρίσιμου αγώνα ο Γιώργος Αδάκτυλος έγραψε, για τους παίκτες του, στον τοίχο του στο facebook. «Τελικά τα έχετε πολύ μεγάλα. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους ρε ομάδα». 
Ήταν ο επίλογος μιας κακής χρονιάς, που, ευτυχώς, δεν οδήγησε στον υποβιβασμό της. Και που οι περισσότεροι στη Ζωφριά θα επιχειρήσουν να ξεχάσουν το συντομότερο δυνατό. Εκτός από τους διοικούντες, αφού όπως δήλωσε στον ΦΥΛΑΡΧΟ ο Πρόεδρος Παντελής Βάμβουκας, η διοίκηση, όχι μόνο δεν πρόκειται να ξεχάσει τα λάθη, αλλά θα προσπαθήσει να μην επαναληφθούν ποτέ…

1 σχόλιο: Γράψτε το σχόλιο σας...