Εντυπωσιακή συγκέντρωση Μπουραΐμη, για την παρουσίαση του συνδυασμού του


Μετωπική επίθεση στον πρώην Δήμαρχο Χρήστο Παππού, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Φυλής, Δημήτρης Μπουραΐμης. 
Πολώνοντας επικίνδυνα το κλίμα, από την πρώτη, κιόλας προεκλογική του συγκέντρωση ο απερχόμενος Δήμαρχος τόνισε, ότι ο Χρήστος Παππούς και οι συνεργάτες του Δημήτρης Καμπόλης και Ζωή Αρβανιτάκη αποτελούν μια τρόικα, η οποία καταχρέωσε το Δήμο κι επιδιώκει την επιστροφή της με μοναδικό στόχο το ταμείο, που σκοπεύει να διαχειριστεί προς όφελός της. 
Παρουσιάζοντας, το βράδυ της Τρίτης, 29 Απριλίου, το ψηφοδέλτιο της παράταξής του, κατά τη διάρκεια εντυπωσιακής συγκέντρωσης, στο Κλειστό της Ζωφριάς, ο Δημήτρης Μπουραΐμης εκθείασε την προσφορά και το έργο του παρευρισκομένου πρώην Δημάρχου, Νίκου Παπαδήμα, ενώ εντύπωση προκάλεσε και η προσωπική επίθεσή του στην πρώην Διευθύντρια του Δήμου Άνω Λιοσίων και υποψήφια με το ψηφοδέλτιο του Χρήστου Παππού, Γεωργία Μιχάκη. 
Ωστόσο, λόγω της έλλειψης έργου, απέφυγε την παραμικρή αναφορά στον τομέα αυτό, με εξαίρεση τον υπό ανέγερση βρεφονηπιακό σταθμό της Ζωφριάς, που πάντως δρομολογήθηκε επί Δημαρχείας Παππού. Εντύπωση, τέλος, προκάλεσε το γεγονός ότι δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στις άλλες δημοτικές παρατάξεις, γεγονός που μπορεί να ερμηνευθεί ποικιλότροπα.

1 σχόλιο: Γράψτε το σχόλιο σας...