Πίτα και Τούρτα ταυτοχρόνως έκοψε ο ΔΑΣ Ζεφυρίου που φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια ζωής

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση του ΔΑΣ Ζεφυρίου 
Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του ΔΑΣ Ζεφυρίου που φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια αθλητικής ζωής. Έτσι στο κλειστό του Σπάρτακου το πρωί της Κυριακής 18 Ιανουαρίου μαζί με την πατροπαράδοτη βασιλόπιτα ο νέος Πρόεδρος του ΔΑΣ Δημήτρης Βασιλείου έκοψε και τούρτα! 

Ο Πρόεδρος στο σύντομο χαιρετισμό του μίλησε για την πλούσια δράση και το έργο του Συλλόγου, επισημαίνοντας πως τα Τμήματά του στελεχώνουν, δεκάδες μικροί αθλητές. Τόνισε επίσης, ότι στα 20 χρόνια αθλητικής δράσης ο ΔΑΣ έχει πετύχει σημαντικές επιτυχίες και ζήτησε τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής, της Περιφέρειας αλλά και την νέας Κυβέρνησης που θα προκύψει από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, ώστε ο ΔΑΣ να καταφέρει να συνεχίσει το πολύτιμο έργο του. 

Ο Δημήτρης Βασιλείου απηύθυνε ιδιαίτερες ευχαριστίες στον εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνο για την έμπρακτη στήριξη που παρέχει στον ΔΑΣ, ανέφερε επίσης όλους εκείνους τους εθελοντές και καταστηματάρχες της πόλης του Ζεφυρίου που βρίσκονται κοντά στο Σύλλογο και στηρίζουν την προσπάθεια, αλλά και τους προπονητές που όπως υπογράμμισε δίνουν στα αθλητικά τμήματα όλες τους τις δυνάμεις. 
Μετά την ευλογία της πίτας που τελέστηκε από τον εφημέριο του Ιερού Ναού του Αγίου Στυλιανού Θεοφάνη Θεοφάνους, τις ευχές τους έδωσαν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο δίνοντας ταυτόχρονα τη δέσμευση ότι θα στηρίξουν το έργο του ΔΑΣ Ζεφυρίου από τα αξιώματα που κατέχουν, οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Μαυροειδάκος και Θανάσης Σχίζας, ο Πρόεδρος του Αθλητικού – Πολιτιστικού Οργανισμού Γιώργος Μαυροειδής, και ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Μαρίνος Σαρλάς. 
Θερμές ευχές έδωσαν επίσης, εμφανώς συγκινημένος ο πρώτος πρόεδρος του ΔΑΣ Ζεφυρίου και σημερινός Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Φυλής Ηλίας Κοκκίνης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Α.Ε Ζεφυρίου Θεοδόσης Δρόλιας και ο επικεφαλής της παράταξης ΕΥΠΟΛΙΣ και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΚΡΑΤΗΤΟΥ Γιώργος Αβράμης. 
Εν συνεχεία, ο πρόεδρος του ΔΑΣ άναψε το κεράκι για τα 20χρονα του Συλλόγου, που έσβησαν τραγουδώντας το γενέθλιο τραγούδι, οι μικρότεροι αθλητές του ΔΑΣ. 
Υπέροχες στιγμές χάρισε αφιλοκερδώς, στο κοινό που συμμετείχε στην εκδήλωση,  το μουσικό συγκρότημα του Ζωφριώτη συντοπίτη μας Βαγγέλη Γεωργίου, με τον ίδιο στο μπάσο, τον Νίκο Τζαγκαράκη στην κιθάρα, την εξαίσια Μαρία – Ειρήνη Γεωργίου στο τραγούδι και τον μικρό αλλά παθιασμένο Παναγιώτη Γεωργίου στα τύμπανα. Πάντα, τέτοια! 
Δείτε live τις ομιλίες αλλά και τα ευχάριστα που συνέβησαν στην εκδήλωση του ΔΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου