«Λιοντάρι» και πάλι ο Χατζητρακόσιας

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΣΗΤΡΑΚΟΣΙΑΣ
Για ακόμα μια φορά, ο Νίκος Χατζητρακόσιας απέδειξε ότι είναι μαχητής. 
Μετά την εκλογή του με την παράταξη Παππού, στις εκλογές του περασμένου Μάη, κατάφερε να φέρει τα πάνω-κάτω κι ως υποψήφιος Βουλευτής του κόμματος ΤΕΛΕΙΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ. 
Θεωρείται ο βασικός συντελεστής που το κόμμα συγκέντρωσε στο Δήμο Φυλής το μεγαλύτερο ποσοστό του σε όλη την Περιφέρεια Αττικής κι ένα από τα μεγαλύτερα σε πανελλαδικό επίπεδο. 
Πράγματι, με 1,77% στη Επικράτεια και 2,44% στην Περιφέρεια Αττικής, το ποσοστό της ΤΕΛΕΙΑΣ εκτοξεύθηκε στο Δήμο Φυλής στο 3,83%, που αντιστοιχεί σε 871 ψηφοδέλτια, αριθμό που προκάλεσε έκπληξη στους έμπειρους περί τα εκλογικά. 
Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της επιτυχίας πρέπει να αναφερθεί ότι η ΤΕΛΕΙΑ συγκέντρωσε στο Δήμο Φυλής μεγαλύτερο ποσοστό από το ΠΑΣΟΚ, το ΠΟΤΑΜΙ, το ΛΑΟΣ και τη ΔΗΜΑΡ, δηλαδή κόμματα με μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα και πολύ μεγαλύτερη εκλογική ετοιμότητα. 
Σημαντική εξάλλου ήταν η διαφορά της εκλογικής δύναμης, που συγκέντρωσε η ΤΕΛΕΙΑ στο Δήμο Φυλής, σε σχέση με γειτονικούς Δήμους, όπως το Μενίδι (3,03%), τον Ασπρόπυργο (2,49%), την Ελευσίνα, (2,94%), τα Μέγαρα (3,07%) και την Μάνδρα (2,82%). 
Όλα αυτά χωρίς ο Νίκος Χατζητρακόσιας να έχει προηγούμενη εμπειρία και πολιτικές «πλάτες» στην δυσκολότερη εκλογική περιφέρεια της χώρας. Επέδειξε, όμως, όπως πάντα, θέληση, επιμονή και αγωνιστικότητα.
Όπως είναι φυσικό το αποτέλεσμα τον ικανοποίησε και το εξέφρασε με το ευχαριστήριο που ανάρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα, στο facebook:

"Φίλες και φίλοι μου, θέλω ειλικρινά να σας ευχαριστήσω για την στήριξη σας, τη ψήφος σας και προπάντων την εμπιστοσύνη που δείξατε στη ΤΕΛΕΙΑ, στον Απόστολο Γκλέτσο και σε μένα προσωπικά. Μία νέα πολιτική δύναμη που μέχρι χθες αγνοούσαν επιδεικτικά τα ΜΜΕ και οι δημοσκοπήσεις, κατάφερε σε πολύ περιορισμένο χρόνο, με τις δικές της προσπάθειες, με την ευθύτητα του λόγου και της εντιμότητας να αποσπάσει ποσοστό 1,77% στις βουλευτικές εκλογές. Είναι η αρχή, είναι τα θεμέλια για να συνεχίσουμε με όλους εσάς αλλά και όλους τους συμπατριώτες μας που καθημερινά θα είναι μαζί μας και θα αυξάνουν τη δύναμή μας. 
Ειδικότερα θέλω να ευχαριστήσω και να σφίξω το χέρι σε ένα προς ένα όλους τους συνδημότες μου στο Δήμο Φυλής που τίμησαν εμένα και την ΤΕΛΕΙΑ δίδοντας ποσοστό 3,82%!! ,ως έκτο πολιτικό κόμμα ( Άνω Λιόσια 4,32%, Ζεφύρι 2,25%, Φυλή 2,81%), ξεπερνώντας πολιτικές δυνάμεις που μέχρι χθες είχαν πολύχρονη οργάνωση και παρουσία. 
Η πίστη στην ανιδιοτέλεια, η αξιοπρέπεια και η ευσυνειδησία θα είναι πάντα ο οδηγός μου σε κάθε προσπάθεια μαζί σας . 
Να είστε όλοι καλά ξεκινάμε δυνατά, έχουμε μπέσα".

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου