«Χαμός» τη δεύτερη μέρα του πανηγυριού στη Χασιά

ΕΠΑΝΩ η Ευδοκία, ΚΑΤΩ ο Γιάννης Χασιώτης και στα πλάγια ο Θανάσης Ρόκας 
Κοσμοσυρροή στη δεύτερη μέρα του πανηγυριού της Χασιάς. Μετά τα καπρίτσια του καιρού, την παραμονή, ο κόσμος κατέβηκε, ανήμερα, στο πανηγύρι για να διασκεδάσει, όπως απαιτεί η παράδοση του τόπου. Αρκετός ήταν επίσης ο κόσμος που ανέβηκε από τα Άνω Λιόσια, το Ζεφύρι, το Μενίδι και τον Ασπρόπυργο. 
Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα τους αποζημίωσε πλήρως. Τόσο ο συντοπίτης μας Γιάννης Χασιώτης, με το αυθεντικό λαϊκό του ρεπερτόριο, όσο και η Ευδοκία, με ένα συνδυασμό από μεγάλες λαϊκές επιτυχίες και χορευτικά τραγούδια, ανέβασαν στα ύψη το θερμόμετρο του κεφιού και καταχειροκροτήθηκαν. Μαζί τους ο σολίστας του βιολιού Θανάσης Ρόκας, με τους περίτεχνους αυτοσχεδιασμούς του πάνω σε γνωστά λαϊκά και δημοτικά τραγούδια και μια πλειάδα εκλεκτοί μουσικοί. Το όλο κλίμα δικαίωσε τους διοργανωτές που ήθελαν ένα πανηγύρι αντάξιο της παράδοσης του τόπου, που να φέρει κόσμο στην πλατεία, ώστε να δουλέψουν και οι επαγγελματίες που περνούν δύσκολο καλοκαίρι.
Η τρίτη μέρα του πανηγυριού είναι αφιερωμένη στους καλλιτέχνες της πόλης, αφού θα εμφανισθούν οι Ισίδωρος Λιόσης, Κωνσταντίνος Χατζής, Ευγενία Λιακοπούλου κά.
Δείτε στο βίντεο το ντουέτο Ευδοκίας-Σπύρου Μπρέμπου και το κλίμα της βραδιάς:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου