Κυπριακή βραδιά διοργάνωσε η Μητρόπολη Ιλίου

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, από πλευράς Δήμου Φυλής, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς κι ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Μαυροειδάκος που διακρίνονται στη φωτό με τον εφημέριο της Παναγίας Γρηγορούσας, πατέρα Άγγελο 
Κυπριακή βραδιά, με σκοπό την ενίσχυση του φιλανθρωπικού της έργου, πραγματοποίησε η Μητρόπολη Ιλίου, το απόγευμα της Πέμπτης, 10 Σεπτεμβρίου 2015, υπό της αιγίδα της Αρχιεπισκοπής της Κύπρου, σε χώρο δεξιώσεων της Λεωφόρου Πάνηθος, στο Μενίδι.
Κεντρικός ομιλητής ο Πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής των Αντιπροσώπων Γιαννάκης Ομήρου, ο οποίος χαρακτήρισε «διαχρονικά τεράστιο» το φιλανθρωπικό έργο των Εκκλησιών της Ελλάδος και της Κύπρου και μάλιστα στη σημερινή οικονομική συγκυρία. 
Αναφέρθηκε ακόμα στις παραμέτρους του εθνικού θέματος, τονίζοντας ότι η οικονομική κρίση δεν πρόκειται να εξαναγκάσει τους ελληνοκυπρίους να δεχθούν μη συμφέρουσα, εθνικά, λύση για το Κυπριακό κι επεσήμανε ότι η Κύπρος συμπαραστέκεται στο σκληρά δοκιμαζόμενο, από την οικονομική κρίση, ελληνικό Λαό.

Παρευρέθηκαν ο Μητροπολίτης Αθηναγόρας, εκπρόσωποι της Κυπριακής Εκκλησίας, οι Δήμαρχοι Φυλής και Αχαρνών κι εκπρόσωποι όλων των ενοριών της Μητρόπολης Ιλίου. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου