Ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για την Απόφαση της Ιεράς Συνόδου ο Δήμος Φυλής


Oι εκπρόσωποι του Δήμου Φυλής συνόδευσαν το Σύλλογο ΦΥΛΑΣΙΑ που πήρε την πρωτοβουλία της επίσκεψης για να ψάλλει τα κάλαντα στον Αρχιεπίσκοπο
Τις ευχαριστίες του Δήμου Φυλής για την Απόφαση της Ιεράς Συνόδου που εγκρίνει τη λιτάνευση της Ιερής Εικόνας της Μονής Κλειστών μετέφεραν στον Αρχιεπίσκοπο ο Γενικός Γραμματέας Αργύρης Αργυρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Φυλής Σπύρος Μπρέμπος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Γιώργος Μαυροειδής και η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Φυλής Ελένη Λιάκου.
Με την ευκαιρία της επίσκεψης του Συλλόγου ΦΥΛΑΣΙΑ στην Αρχιεπισκοπή για ευχές και Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, το κλιμάκιο του Δήμου Φυλής μετέφερε στον Προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας τα αισθήματα χαράς και αγαλλίασης που έχει προκαλέσει η Απόφαση της Ιεραρχίας.
«Σας μεταφέρουμε τις ευχαριστίες του Δημάρχου Χρήστου Παππού. Πρόκειται για μια ιστορική Απόφαση, που δικαιώνει το χριστεπώνυμο πλήρωμα της περιοχής μας», τόνισε ο Αργύρης Αργυρόπουλος.
«Δώσατε στο χωριό μας μεγάλη χαρά και σας ευχαριστούμε πολύ. Σας περιμένουμε με αγάπη  μόλις το επιτρέψει το βεβαρυμένο πρόγραμμά σας» πρόσθεσε ο Σπύρος Μπρέμπος. 
Από την πλευρά του ο Γιώργος Μαυροειδής πρόσφερε σε ένδειξη αγάπης ένα καλάθι με κρασιά και η Ελένη Λιάκου το έμβλημα του Δήμου Φυλής.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου