«Τρύπα» 653 χιλ. ευρώ επί Μπουραΐμη στην «Πάρνηθα». Κέρματα μπροστά στη συνολική «τρύπα» του Δήμου δήλωσε ο Παππούς

Ο Χρήστος Παππούς δείχνει στο Δημοτικό
Συμβούλιο το ένταλμα με τις 653 χιλ. ευρώ
που βγήκαν από το Δήμο χωρίς να μπουν
στο ταμείο του Αθλητικού Οργανισμού
«Τρύπα» 653 χιλ. ευρώ στο ταμείο του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού «Πάρνηθα» επί Δημαρχίας Μπουραΐμη κατήγγειλε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς. 
Μιλώντας στη συνεδρίαση της Τετάρτης 20ης Απριλίου 2016 ο Δήμαρχος εξήγησε ότι το έλλειμμα προέκυψε από το γεγονός ότι ενώ το ποσόν φαίνεται ότι εκταμιεύθηκε από το Δήμο «χάθηκε» στην πορεία και ουδέποτε μπήκε στο ταμείο του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού. 
Ο Δήμαρχος επέδειξε στο Δημοτικό Συμβούλιο το σχετικό χρηματικό ένταλμα και ρώτησε τον τότε Πρόεδρο Κώστα Σκαμαντζούρα αν η υπογραφή είναι δική του, για να λάβει την αρνητική του απάντηση. 
Το ποσόν αυτό είναι κέρματα μπροστά στη συνολική «τρύπα» του Δήμου επί Δημαρχίας Μπουραΐμη, πρόσθεσε ο Χρήστος Παππούς , επικαλούμενος εμπιστευτική έκθεση του ορκωτού ελεγκτή Πανάρετου Βαρδάνη και κατέληξε ότι μέχρι τις 15 Μαΐου θα καταθέσει στο Δημοτικό Συμβούλιο πλήρη στοιχεία. Αύριο θα καταθέσω τα στοιχεία στον Εισαγγελέα, δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Καμπόλης, σύμφωνα με τον οποίο το συνολικό έλλειμμα του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού «Πάρνηθα», επί Δημαρχίας Μπουραΐμη ανέρχεται σε 853 χιλ. ευρώ.
Δείτε τι ακριβώς είπε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Χρήστος Παππούς: