Συγκροτήθηκαν η Οικονομική Επιτροπή και η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Συγκροτήθηκαν, το πρωί της Κυριακής 5 Μαρτίου 2017, μετά την εκλογή Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, τα δύο κρίσιμα συλλογικά όργανα του Δήμου, δηλαδή η Οικονομική Επιτροπή και η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. 
Η θητεία τους αφορά στο δεύτερο ήμισυ της παρούσας δημοτικής περιόδου και λήγει την 31-08-2019. Οι αρμοδιότητές τους έχουν σχέση με την οικονομική διαχείριση του Δήμου και το Περιβάλλον.
Τακτικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής (από την πλειοψηφία) ορίστηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σπύρος Μπρέμπος, Δημήτρης Καμπόλης, Μιχάλης Οικονομάκης, Γιάννης Κρεμύδας και Γιώργος Αντωνόπουλος και από τη μειοψηφία οι Σάββας Σάββας, Δημήτρης Τσιουμπρής και Γιώργος Αβράμης. Σύνολο, μαζί με τον Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής και Δήμαρχο Χρήστο Παππού εννέα (9) μέλη.
Τακτικά μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ορίστηκαν (από την πλειοψηφία) οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δαυίδ Μαύρος, Γιάννης Μαυροειδάκος, Θανάσης Σχίζας, Μαρίνος Σαρλάς και Νίκος Χατζητρακόσιας κι από τη μειοψηφία οι Δημήτρης Μπουραΐμης, Χρυσούλα Κουράση και Κώστας Λουμιώτης. Σύνολο μαζί με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και Δήμαρχο Χρήστο Παππού εννέα (9) μέλη. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου