Θρήνος στην κηδεία του νεαρού Σταύρου που «έφυγε», νωρίς, Παρασκευή και 13…

 

Θρήνος επικράτησε στην κηδεία του νεαρού μοτοσικλετιστή από τα Άνω Λιόσια, που έχασε τη ζωή του, σε ηλικία 20 ετών, το βράδυ της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου 2017, πέφτοντας επάνω σε δέντρο, στην οδό Ελευθερίας (πρώην δρόμο λαϊκής, στον κορμό των λεωφορείων). 
Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι συγκινητική υπήρξε η προσπάθεια των περιοίκων ΡΟΜΑ να προσφέρουν στο νεαρό τις πρώτες βοήθειες, αλλά, δυστυχώς, χωρίς αποτέλεσμα.
Στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 16 Οκτωβρίου 2017 δεκάδες συγγενών και φίλων κι ανάμεσά τους εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής με επικεφαλής το Δήμαρχο Χρήστο Παππού για να αποτίσουν τον ύστατο φόρο τιμής στο νεαρό Σταύρο- Παρασκευά Ηλιόπουλο.
Δυναμική ήταν η παρουσία των μοτοσικλετιστών που τίμησαν το νεκρό βάζοντας μπροστά τις μηχανές τους πριν εξέλθει από την εκκλησία κι εν συνεχεία τον συνόδεψαν, σχηματίζοντας πομπή, στην τελευταία του κατοικία.
Απαρηγόρητη η τραγική μητέρα αδυνατούσε να κατανοήσει αυτό που έχει συμβεί. "Δεν ξανάγινε" ούρλιαξε συγκλονίζοντας συγγενείς και φίλους μιας οικογένειας που έχει δοκιμαστεί, προνομιακά, από τη μοίρα: Πριν από 43 χρόνια ο άτυχος πατέρας του Σταύρου έχασε στην Κύπρο τον αδελφό του Γιάννη  Ηλιόπουλο.
Δείτε στο βίντεο τον αποχαιρετισμό των μοτοσικλετιστών στο Σταύρο. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου