Τίμησε τους Ηπειρώτες του Δήμου Φυλής ο Παππούς









Με επισημότητα ολοκληρώθηκε η διαδικασία αδελφοποίησης του Δήμου Φυλής με το Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη Άρτας.
Οι Δήμαρχοι Φυλής Χρήστος Παππούς και Γεωργίου Καραϊσκάκη Περικλής Μίγδος συνυπέγραψαν το Πρωτόκολλο Αδελφοποίησης το Σαββάτο 2 Δεκεμβρίου 2017 στα Ιωάννινα, κατά τη διάρκεια του ετήσιου τακτικού Συνεδρίου της Κεντρικής ‘Ενωσης Δήμων (ΚΕΔΕ), παρουσία του Προέδρου της Γιώργου Πατούλη. Το Πρωτόκολλο απέκτησε πρόσθετο κύρος με την υπογραφή του Προέδρου της ΚΕΔΕ που συνεχάρη τους δύο Δημάρχους και ευχήθηκε να αποβεί χρήσιμη και αποδοτική για τους δημότες των δύο Δήμων η αδελφοποίηση.
Η τελετή αδελφοποίησης στην οποία παρευρέθηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι των δύο Δήμων ήταν το αποτέλεσμα της συνεννόησης των δύο Δημάρχων η οποία επικυρώθηκε με αντίστοιχες Αποφάσεις των δύο Δημοτικών Συμβουλίων.
Σύμφωνα με το Πρωτόκολλο αδελφοποίησης οι δύο Δήμοι θα συνεργαστούν στον πολιτιστικό και αθλητικό τομέα και θα ανταλλάξουν εμπειρίες και καλές πρακτικές.
Για το Δήμο Φυλής, όπως έχει δηλώσει ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, η αδελφοποίηση αποσκοπεί και στην απόδοση τιμής στο Ηπειρώτικο στοιχείο, το οποίο έχει συμβάλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη και στον Πολιτισμό και εκφράζεται μέσω των Συλλόγων Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου. Μάλιστα ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων Χρήστος Ρούσσας κατάγεται από Δημοτική Ενότητα του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου