Εντός του Φεβρουαρίου ολοκληρώνονται τα έργα στον Προαστιακό, διαβεβαίωσε ο Σπίρτζης

Ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης διαβεβαίωσε το Γενικό Γραμματέα του Δήμου Φυλής  Αργύρη Αργυρόπουλο για την ολοκλήρωση των έργων εντός του Φεβρουαρίου
Μέσα στον προσεχή Φεβρουάριο θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα στο τμήμα της γραμμής του Προαστιακού ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ-ΣΚΑ, διαβεβαίωσε το Γενικό Γραμματέα του Δήμου Φυλής Αργύρη Αργυρόπουλο, ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης.
Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα που του έθεσε ο Αργύρης Αργυρόπουλος, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης, το βράδυ της Παρασκευής 12 Ιανουαρίου 2018, ο Υπουργός σημείωσε ότι μέσα σε αυτό το διάστημα θα τακτοποιηθούν οι μικροεκκρεμότητες που υπάρχουν. «Θα έρθω σύντομα στα Άνω Λιόσια, γιατί ο Δήμαρχος έχει δεσμευτεί ότι θα μου ψήσει ο ίδιος μεζέ» χαριτολόγησε.
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς είχε ήδη απευθυνθεί στο Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Φίλιππο Τσαλίδη, ζητώντας πληροφορίες σχετικά με την ολοκλήρωση των έργων, ώστε να ξαναγίνει τερματικός ο Σταθμός των Άνω Λιοσίων και να λειτουργήσει ο Σταθμός του Ζεφυρίου.
Επισυνάπτεται το έγγραφο του Δημάρχου προς το Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου