Σημαντικές βραβεύσεις και δεσμεύσεις στη λαμπερή ποδοσφαιρική βραδιά του ΑΚΡΑΤΗΤΟΥ




Μια λαμπερή ποδοσφαιρική βραδιά που τα είχε όλα, διοργάνωσε το βράδυ του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου η νέα Διοίκηση του Ακράτητου, της Ιστορικής Ομάδα των Άνω Λιοσίων. 
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς η Βασιλόπιτα όπως αποδείχθηκε, ήταν μόνο η αφορμή, αφού η εκδήλωση περιελάμβανε σημαντικές βραβεύσεις, Αθλητών, Παλαιμάχων και Παραγόντων που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία της ομάδας από το 1963 (έτος ίδρυσής της) ως σήμερα. 

Τα ωραία ξεκίνησαν όταν ο Α’ Αντιπρόεδρος του Ακράτητου Δημήτρης Εξαρχέας που άνοιξε τη βραδιά, αφού καλωσόρισε τον κόσμο και τους επίσημους προσκεκλημένους , κάλεσε στο βήμα της εκδήλωσης τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού ο οποίος και δεσμεύθηκε για την τοποθέτησε στο γήπεδο του Ακράτητου, χλοοτάπητα νέας γενιάς. (Για λεπτομέρειες ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
Τη δέσμευση ότι ο Ακράτητος βρίσκεται στο πλάνο των αναπτυξιακών έργων της Δημοτικής Αρχής έδωσε επίσης και ο Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Φυλής Γιώργος Μαυροειδής. 

Αξίζει επίσης να αναφερθεί η θερμή φιλοξενία που επεφύλαξαν στον κόσμο που κατέκλυσε την αίθουσα εκδηλώσεων «Χρυσό Βαρέλι» τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης που εκτός από τον Α’ Αντιπρόεδρο Δημήτρη Εξαρχέα είναι οι: Β’ Αντιπρόεδρος Σπύρος Τετράδης, και η Γραμματέας Παναγιώτα Σακκά.

Τα πρόσωπα που βραβεύτηκαν κατά τη διάρκεια της βραδιάς σε κλίμα συγκινησιακής φόρτισης αλλά και ενθουσιασμού ήταν οι Μιχάλης Τζανόπουλος (Πρόεδρος Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής (ΕΠΣΔΑ) ) Γιώργος Μαυροειδης (Πρόεδρος Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Φυλής) Χρήστος Κ. Παππούς (για την πολύτιμη και διαχρονική του στήριξη στην υποδομή) Νίκος Αποστόλου (Προπονητής Πάλης) οι παλαίμαχοι Ιωάννης Θεικαούλης (Πρόεδρος Παλαιμάχων Ακρατήτου) καθώς και οι Σπύρος Μπρέμπος και Νίκος Μπρέμπος, Τιμήθηκαν επίσης ο Φίλιππος Σταμακολιός (για τη διαχρονική προσφορά του στο μπάσκετ) ο Πρόεδρος του Ακράτητου Δαυίδ Μαύρος και οι παίχτες Αναστάσιος Παρασίδης, Γιώργος Τσιγγόπουλος, Βάιος Σιακαβάρας και Γιώργος Μαύρος. 

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο πρέσβης της Κύπρου Κυριάκος Κενεβέζος, ο Πρόεδρος Αθλητισμού και Πολιτισμού Γιώργος Μαυροειδής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χρυσούλα Κουράση, Γιάννης Κρεμύδας και Μαρίνος Σαρλάς, ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ Μιχάλης Τζανόπουλος και ο Αντιπρόεδρος Φάνης Μαλανδρίνος, ο Γενικός Αρχηγός κ. Μπαλής και ο προπονητής κ. Βερούτης, ποδοσφαιρικοί παράγοντες, αθλητές, εκπρόσωποι πολιτιστικών και κοινωνικών φορέων του τόπου και φυσικά οι γονείς και οι αθλητές των Ακαδημιών του ΑΚΡΑΤΗΤΟΥ που αποτελούν το ελπιδοφόρο μέλλον της Ομάδας. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η βραδιά κύλησε με καλό φαγητό, γλυκόπιοτο κρασί και ζωντανή μουσική που κράτησε αμείωτο το κέφι ως τις μικρές ώρες. Και του χρόνου!

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 
 








 
 

















































































































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου